Εσωτερική κάμερα Full HD IP Security iCare FHD - 8 IR LED με τηλεχειριστήριο έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση προσώπου

Κωδικός: 52-004
U$346.80 U$274.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$229.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Εσωτερική κάμερα Full HD IP Security iCare FHD - 8 IR LED με τηλεχειριστήριο έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση προσώπου.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εσωτερική κάμερα Full HD IP Security iCare FHD - 8 IR LED με τηλεχειριστήριο έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση προσώπου. Διαθέτει ενσωματωμένη αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο σε ποιότητα HD που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως κάμερα ασφαλείας στο σπίτι, οθόνη μωρού ή διαδραστική κάμερα PET για τα κατοικίδια ζώα σας. Η ανίχνευση προσώπου επιτρέπει στην κάμερα να αναγνωρίζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Όταν εντοπιστεί η κίνηση, η κάμερα ξεκινά το ξυπνητήρι και στέλνει ειδοποίηση με μια φωτογραφία. Στη συνέχεια, η κάμερα προσπαθεί να ανιχνεύσει το πρόσωπο και όταν το διαχειριστεί, θα στείλει την εικόνα του προσώπου του ανθρώπου. Η συσκευή ανιχνεύει μόνο ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν ανταποκρίνεται σε ζώα ή άλλα άψυχα αντικείμενα.

Η ανίχνευση κίνησης υποστηρίζεται επίσης με τη λειτουργία παρακολούθησης του ατόμου ή των ατόμων στη γωνία θέασης της κάμερας. Το Servomotor επιτρέπει στην κάμερα να περιστρέφεται και να παρακολουθεί την κίνηση του ανιχνευόμενου ατόμου. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με τηλεχειριστήριο που χρησιμοποιείται για την εκκίνηση του συναγερμού βίντεο έκτακτης ανάγκης. Αφού πατήσετε το κουμπί, η αναφορά θα έρθει στο κινητό σας τηλέφωνο, ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός βίντεο έκτακτης ανάγκης (εάν το άτομο βρίσκεται σε οπτική εμβέλεια του φακού και αν βρίσκεται στη βάση δεδομένων, οπότε η συσκευή αναγνωρίζει το πρόσωπο και θα σας στείλει τις πληροφορίες για το ποιος είναι). Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ζωντανή ροή και να επικοινωνήσετε με ένα άτομο μέσω αμφίδρομου ήχου για να μάθετε τι συνέβη. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη κατά τη φροντίδα ηλικιωμένων ή ασθενών.

Οικιακή κάμερα IP με Full HD FHD και τη γωνία 360

Η κάμερα διαθέτει IR IR 8 night vision, αισθητήρα κίνησης PIR και δύο αισθητήρες ήχου. Με ζωντανή ροή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ψηφιακό ζουμ 4x. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά, για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θέλετε να έχετε μια γενική εικόνα του τι συμβαίνει. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amaryllo με υποστήριξη λειτουργικού συστήματος Android και iOS από το Google Play, θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση κάμερας IP.

Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ρυθμίσεις αισθητήρα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή είναι η συσκευή σε συνδυασμό με έναν δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένο. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi , επομένως δεν είναι πρόβλημα με τη μεταφορά και την αλλαγή του τόπου χρήσης. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης άλλων φωτογραφικών μηχανών από το Amaryllo σε μια εφαρμογή. Θα έχετε εξασφαλίσει πολλά δωμάτια και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωτογραφικών μηχανών.

κάμερα ασφαλείας με τηλεχειριστήριο και full HD IR

Πλήρεις επικοινωνίες παρέχονται μέσω μη διαθέσιμης κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1920x1080. Όταν παραμορφώνεται ο αισθητήρας ήχου ή ο αισθητήρας κίνησης, η κάμερα ενεργοποιεί το συναγερμό, ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και θα λαμβάνετε ειδοποίηση μηνυμάτων και εικόνων μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 32 GB. Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος του επιτρέπει να κινείται έως 360 °, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρο το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Προαιρετική δυνατότητα που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

οικιακή κάμερα IP FHD κάμερα συναγερμού

Η κάμερα ασφαλείας οικιακής IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω προσαρμογέα micro USB και AC / DC. Η κατανάλωση ισχύος είναι ελάχιστη μόνο 2A / 5V, οπότε αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να την τροφοδοτήσετε μέσω POWERBANK σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η εταιρεία Amaryllo προσφέρει δυνατότητα ρυθμιζόμενου εξωτερικού χώρου αποθήκευσης στους διακομιστές της . Προσφέρει τη δωρεάν αποθήκευση βίντεο συναγερμού 3 ημερών. Κάθε συναγερμός καταγράφεται σε μήκος 10 δευτερολέπτων και αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό αρκεί για να μάθετε τι συνέβη και να έχετε αποδεικτικά βίντεο. Το Amaryllo προσφέρει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών, η οποία παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το σετ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το πακέτο μπορεί να δοκιμαστεί σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρέχεται σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllo χρεώνεται. Η Google προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 15 GB και μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

Βερμούδες χαρακτηριστικά του

Χαρακτηριστικά:

συν Ασύρματη κάμερα ασφαλείας IP με IR Night Vision
συν Ανίχνευση προσώπου και παρακολούθηση του ανιχνευόμενου ατόμου
συν Αισθητήρας PIR και ήχος 2x με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Χρήση καρτών microSD έως 32 GB
συν Τηλεχειριστήριο για εκκίνηση του συναγερμού έκτακτης ανάγκης
συν Στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με τη διακοπή στο κινητό σας τηλέφωνο

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας 1 / 2,7 "CMOS
Ανάλυση: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία κάμερας περιστρέφοντας την κάμερα: 360 °
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: κάρτες microSD έως 32 GB
Ασφάλεια βίντεο: Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
Ανίχνευση προσώπου: ναι (παρακολούθηση βάσης δεδομένων προσώπων που εντοπίστηκαν)
Αισθητήρας κίνησης: Αισθητήρας κίνησης PIR
Αισθητήρας ήχου: 2x αισθητήρας ήχου
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Στέλνει ειδοποιήσεις στη συσκευή, το μήνυμα και τις εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση IR: 8x IR LED
Ισχύς: Τροφοδοσία 2A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύουσα τροφοδοσία: σύνδεση μέσω POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις, Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: 80x80x80 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 222 γραμμάρια


Περιεχόμενα:

1x κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
Προσαρμογέας 1x AC / DC
1x Τηλεχειριστήριο
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη