Παρακολούθηση κάμερας HD IP για οικιακή χρήση iCam Plus - 8 IR LED + περιστροφική γωνία προβολής 360 °

Κωδικός: 52-003
298,80 U$ 226,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 189,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Παρακολούθηση HD IP κάμερα για οικιακή χρήση Το iCam Plus - 8 IR LED + περιστροφική γωνία προβολής 360 °, έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Παρακολούθηση HD IP κάμερα για οικιακή χρήση Το iCam Plus - 8 IR LED + περιστροφική γωνία προβολής 360 °, έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Η κάμερα διαθέτει IR νυχτερινή όραση σε απόσταση 5m, αισθητήρα κίνησης PIR και δύο αισθητήρες ήχου Διαθέτει ενσωματωμένη αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο σε ποιότητα HD που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ως οθόνη μωρού ή διαδραστική κάμερα PET για τα κατοικίδια σας. Στη ζωντανή ροή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακό ζουμ 4x. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά, για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θέλετε να έχετε μια γενική εικόνα του τι συμβαίνει.

Γωνία κάμερας οικιακής IP συν 360

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amaryllo με υποστήριξη λειτουργικού συστήματος Android και iOS από το Google Play, θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση κάμερας IP. Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ρυθμίσεις αισθητήρα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή είναι η συσκευή σε συνδυασμό με έναν δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένο. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi , επομένως δεν είναι πρόβλημα με τη μεταφορά και την αλλαγή του τόπου χρήσης. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης άλλων φωτογραφικών μηχανών από το Amaryllo σε μια εφαρμογή. Θα έχετε εξασφαλίσει πολλά δωμάτια και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωτογραφικών μηχανών.

γωνία προβολής κάμερας IP οικίας συν 360

Πλήρεις επικοινωνίες παρέχονται μέσω μη διαθέσιμης κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν παραμορφώνεται ο αισθητήρας ήχου ή ο αισθητήρας κίνησης, η κάμερα ενεργοποιεί το συναγερμό, ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και θα λαμβάνετε ειδοποίηση μηνυμάτων και εικόνων μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες στην ενσωματωμένη μνήμη 32 GB. Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος του επιτρέπει να κινείται έως 360 °, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρο το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Προαιρετική δυνατότητα που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

παρακολούθηση κάμερας IP στο σπίτι συν ζώα

Η κάμερα ασφαλείας οικιακής IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω προσαρμογέα micro USB και AC / DC. Η κατανάλωση ισχύος είναι ελάχιστη μόνο 2A / 5V, οπότε αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να την τροφοδοτήσετε μέσω POWERBANK σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η εταιρεία Amaryllo προσφέρει δυνατότητα ρυθμιζόμενου εξωτερικού χώρου αποθήκευσης στους διακομιστές της . Προσφέρει τη δωρεάν αποθήκευση βίντεο συναγερμού 3 ημερών. Κάθε συναγερμός καταγράφεται σε μήκος 10 δευτερολέπτων και αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό αρκεί για να μάθετε τι συνέβη και να έχετε αποδεικτικά βίντεο. Το Amaryllo προσφέρει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών, η οποία παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το σετ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το πακέτο μπορεί να δοκιμαστεί σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρέχεται σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllo χρεώνεται. Η Google προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 15 GB και μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

Βερμούδες χαρακτηριστικά του

Χαρακτηριστικά:

συν Ασύρματη κάμερα ασφαλείας IP με IR Night Vision
συν Γωνία θέασης έως 360 °
συν Αισθητήρας PIR και ήχος 2x με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Χρήση καρτών microSD έως 32 GB
συν Υποστήριξη για λειτουργικό σύστημα Android και iOS
συν Στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με τη διακοπή στο κινητό σας τηλέφωνο

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία κάμερας περιστρέφοντας την κάμερα: 360 °
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: κάρτες microSD έως 32 GB
Ασφάλεια βίντεο 256 bit κρυπτογράφηση
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
Αισθητήρας κίνησης: Αισθητήρας κίνησης PIR
Αισθητήρας ήχου: 2x αισθητήρας ήχου
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, μήνυμα και εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση IR: 8x IR LED
Τροφοδοσία: τροφοδοσία 2A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύουσα τροφοδοσία: σύνδεση μέσω POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις, Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: 80x80x80 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 222 γραμμάρια

Περιεχόμενα:

1x κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
Προσαρμογέας 1x AC / DC
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη