Η κάμερα είναι κρυμμένη σε ανιχνευτή καπνού FULL HD + διάρκεια ζωής μπαταρίας 1 έτους + LED IR + WiFi + ανίχνευση κίνησης

Κωδικός: 10-534
174,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 145,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Κρυμμένος ανιχνευτής καπνού κάμερας με IR LED + WiFi + ανίχνευση κίνησης + διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 1 έτος. Κάμερα συναγερμού καπνού με ήχο.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Κρυφό ανιχνευτή καπνού κάμερας με IR LED + WiFi + ανίχνευση κίνησης + διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 1 έτος. Ο καπνός φωτιά κάμερα συναγερμού με ήχο. Με διακριτικό σχεδιασμό του, ταιριάζει σε κάθε τύπο του εσωτερικού, χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πρόκειται για μια συσκευή με μια κρυφή κάμερα. Η κάμερα συναγερμού πυρκαγιάς είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 5200 mAh , η οποία παρέχει λειτουργία αναμονής για 1 έτος όταν φορτίζεται πλήρως. Η κάμερα παρακολούθησης ανιχνευτή καπνού έχει ρυθμιζόμενη κατακόρυφη γωνία φακού 15 ° για ακριβή ρύθμιση της γωνίας θέασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι, γραφείο, αποθήκη, γκαράζ, εξοχικό σπίτι και ούτω καθεξής. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η παρακολούθηση του περιβάλλοντος χωρίς παρακολούθηση. Η κάμερα συναγερμού πυρκαγιάς δεν έχει λειτουργία ανίχνευσης καπνού (είναι μόνο απομίμηση αισθητήρα καπνού).

Κάμερα ανιχνευτή καπνού - κάμερα πυρκαγιάς συναγερμού με ήχο

κάμερα ανιχνευτή καπνού

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920 x 1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED σε απόσταση έως 5 μέτρων, θα έχετε μια ποιοτική εικόνα ακόμη και τη νύχτα. Ο ανιχνευτής υποστηρίζει σύνδεση WiFi και είναι ασύρματο, το οποίο επιτρέπει να τοποθετείται απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής "CamSC" για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Ο ανιχνευτής με κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

κάμερα συναγερμού καπνού

Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη εγγραφής κατά τη λήψη κίνησης στο διάστημα. Ο αισθητήρας έχει εύρος 5 μέτρων. Υπέροχο χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα ληφθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υπόκεινται σε συμπίεση H.264 για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε μια υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 64 GB . Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία από απόσταση - μπορείτε να ηρεμήσετε ένα κατοικίδιο, να μιλήσετε με ένα παιδί κ.λπ.

κρυφή κάμερα wifi

Ανίχνευση κίνησης, νυχτερινή όραση, παρακολούθηση βίντεο σε πραγματικό χρόνο - παρακολουθήστε τι συμβαίνει στο σπίτι σας

κάμερα ανίχνευσης καπνού

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού
συν Μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο WiFi
συν Διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή 365 ημέρες
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή όραση LED IR έως 5 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: FULL HD 1920x1080p
Φακός: CMOS 2MP
Ανάλυση φωτογραφίας: 1920x1080 pixel
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 pixel
Αναλογία καρέ: 15 fps
Μορφή συμπίεσης: H.264
Εγγραφή σε βρόχο: ναι
Ρυθμιζόμενη γωνία κάμερας: 15 °
Γωνία σάρωσης: 145 °
Εύρος νυχτερινής όρασης: 5 μέτρα
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR με εμβέλεια 5 μέτρων
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως το μέγιστο. 64 GB (δεν περιλαμβάνονται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 5200mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Χρόνος φόρτισης: 12 ώρες
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 11,6x11,6x5,2 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής καπνού με κάμερα FULL HD
1x καλώδιο USB
1x συσκευή ανάγνωσης USB για κάρτα micro SD
1x Σετ στερέωσης βιδών
1x αυτοκόλλητο 3Μ
Εγχειρίδιο 1x

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του καταστήματός μας;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προϊόντων συμβουλευόμαστε απευθείας με τον παραγωγό. Κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στην πώληση θα περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο μετά από αυτό κατατάσσεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι η τεχνική μας που πωλείται είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων, προσπαθούμε να επιλύσουμε επειγόντως την κατάσταση προς την ικανοποίηση των πελατών.

Ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κατάχρησης αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (νόμος, τεχνικοί κανόνες, διατάγματα κ.λπ.) για τη λειτουργία των προϊόντων στη χώρα !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν βρείτε ανταγωνιστικά προϊόντα (σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή) που μπορούν να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούνται εξαρτήματα όπως οπτικά, μπαταρίες, αν μπορούν να είναι μια χαμηλότερη (φθηνότερη) έκδοση του προϊόντος , οπότε έχουν σημαντική αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και ζωή του προϊόντος. Προτείνουμε λοιπόν στους πελάτες να λάβουν υπόψη τα οφέλη της επένδυσης και της αγοράς , λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη