Γυαλιά ηλίου με κάμερα Wifi 1080p με UV400 + προστασία από καουτσούκ IP22 + μνήμη 32 GB

Κωδικός: 10-598
207,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 173,25 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

​Γυαλιά ηλίου με κάμερα Wi-Fi με ανάλυση FULL HD 1080p + UV 400 + 32 GB μνήμης και προστασία από καουτσούκ IP22 αντοχής στο νερό.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Γυαλιά ηλίου με κάμερα Wi-Fi με ανάλυση FULL HD 1080p + UV 400 + 32 GB μνήμη και προστασία από καουτσούκ IP22 με αντοχή στο νερό. Η κάμερα στα γυαλιά βρίσκει τη χρήση της σε διάφορες καταστάσεις για να τραβήξει τις καλύτερες λήψεις. Καταγράψτε αξέχαστες στιγμές από διακοπές ή άλλο γεγονός απευθείας από τη σκοπιά των ματιών σας, εντελώς απαρατήρητες και χωρίς επιπλοκές. Τα γυαλιά κατασκοπείας WiFi με κάμερα Full HD είναι η καλύτερη μορφή κρυφής κάμερας . Το πλεονέκτημα των γυαλιών κρυφής κάμερας σε σχέση με άλλες κάμερες είναι ότι καταγράφετε αυτό που μόλις βλέπετε , γιατί με άλλες κρυφές κάμερες μπορεί να μην καταγράφετε πάντα αυτό που χρειάζεστε.

Ιδανικό για να μοιράζεστε εμπειρίες με φίλους, κλασικά αθλήματα και αθλήματα αδρεναλίνης, αρχές επιβολής του νόμου, καταγραφή ταξιδιών, επαγγελματικές συναντήσεις κ.λπ. Δεν υπάρχουν καλώδια από τα γυαλιά, η κάμερα είναι απολύτως δυσδιάκριτη και αγνώριστη. Απλώς πατήστε ένα κουμπί και ξεκινήστε την εγγραφή. Όταν φοράτε τα γυαλιά και το LED ελέγχου δεν είναι ορατό, θα εκτιμήσετε επίσης τη λειτουργία δόνησης , η οποία θα σας ειδοποιήσει εάν τα γυαλιά είναι ενεργοποιημένα. Τα γυαλιά με κάμερα Full HD είναι επίσης πολύ κομψά και έχουν λαστιχένια επιφάνεια . Η ενσωματωμένη κάμερα FULL HD με αισθητήρα CMOS υψηλής ποιότητας μπορεί να καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 1920x1080 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μαζί με ήχο υψηλής ποιότητας . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυαλιά για να τραβήξετε φωτογραφίες και να τραβήξετε ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή λήψεις.

Κομψή κάμερα γυαλιών με wifi κατάλληλη για κάθε περίσταση

γυαλιά με κρυφή κάμερα wifi

Η κάμερα κατασκοπείας σε ποτήρια χάρη στην αντοχή στο νερό είναι κατάλληλη για θαλάσσια σπορ, ποδηλασία ή πεζοπορία. Όλα τα εγγεγραμμένα δεδομένα , όπως βίντεο και φωτογραφίες , αποθηκεύονται στην εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη των 32 GB, χάρη στην οποία τα γυαλιά μπορούν να λειτουργήσουν και ως φορητή αποθήκευση. Η ενεργοποίηση των γυαλιών και η εγγραφή ξεκινά χρησιμοποιώντας το κουμπί στη δεξιά πλευρά των γυαλιών ηλίου στο κάτω μέρος του πλαισίου. Από το εσωτερικό των γυαλιών υπάρχει μια φωτεινή κόκκινη ένδειξη, η οποία σας ενημερώνει αναβοσβήνοντας μαζί με τη δόνηση του σκελετού για την τρέχουσα κατάσταση των γυαλιών.

Γυαλιά - Σύνδεση και εφαρμογή WiFi (υποστήριξη iOS/Android)

Γυαλιά wifi ζωντανής ροής για εξαπάτηση​ - Συνδεθείτε στο WiFi hotspot των γυαλιών, ώστε εσείς ή οι φίλοι σας κοντά σας να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εικόνα, να ανεβάσετε ή να μοιραστείτε.
κάμερα γυαλιών wifi με ζωντανή ροή για εφαρμογή εξαπάτησης

Κρυφή θύρα USB

Τα γυαλιά διαθέτουν μια κρυφή υποδοχή USB με την οποία μπορείτε να φορτίσετε τα γυαλιά ή να κατεβάσετε βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στον υπολογιστή σας. Όταν η ενσωματωμένη μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, τα γυαλιά μπορούν να καταγράφουν βίντεο συνεχώς μέσα σε 1-2 ώρες. Η θύρα USB είναι κρυμμένη στο σώμα των γυαλιών.

γυαλιά με κάμερα - κρυφή θύρα USB

Εκτός από τη λειτουργία κάμερας, τα κομψά γυαλιά εκπληρώνουν επίσης την πλήρη λειτουργία των γυαλιών ηλίου , καθώς είναι κατασκευασμένα από γυαλί με φίλτρο UV 400 . Επομένως, τα μάτια σας θα προστατεύονται από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου ενώ φοράτε τα γυαλιά . Και εξάλλου τα γυαλιά είναι και αδιάβροχα και επομένως δεν θα έχουν πρόβλημα σε αντίξοες συνθήκες όπως βροχή, χιόνι και άλλα παρόμοια. Αυτά τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ιστιοσανίδα, ψάρεμα, ποδηλασία ή ακόμα και για κοινή χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

γυαλιά με κάμερα UV400

Μεγάλη γκάμα χρήσης

Ατομική προστασία - Να φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου και θα έχετε αμέσως την απόδειξη που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού.
Συνεντεύξεις για εργασία - Καταγράψτε μια συνέντευξη και από τις δύο πλευρές για έλεγχο αργότερα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη συνέντευξη.
Προσέξτε τα παιδιά σας - τα παιδιά μπορεί να είναι ντροπαλά μπροστά στην κάμερα όταν ξέρουν ότι κάνουν εγγραφή, καταγράψτε τα αυθόρμητα για να απαθανατίσουν πολύτιμες στιγμές.
Επιβεβαίωση παράδοσης - Εάν παραδίδετε αγαθά ή τρόφιμα, αυτός είναι ο ίδιος τρόπος για να αποτρέψετε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, καταγράφοντας κάθε παράδοση.
Θέματα εξυπηρέτησης πελατών - Όταν συναλλάσσεστε με πελάτες σε οποιοδήποτε είδος επιχείρησης, ο πελάτης μπορεί μερικές φορές να είναι θυμωμένος ή προσβεβλημένος. Έχετε αυτήν την κάμερα και καταγράψτε όποτε είναι δυνατό πρόβλημα για να σας προστατεύσουμε.
Εγγραφή εκδήλωσης - Πάρτε τα γυαλιά σας μαζί σας σε οποιαδήποτε εκπομπή, εκδήλωση ή συνέδριο για να εγγράψετε το βίντεο που χρειάζεστε και θέλετε να μοιραστείτε.
Τάξη ή Διαλέξεις - Τα γυαλιά κάμερας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για διακριτική καταγραφή τάξεων ή διαλέξεων.
Σκοποβολή - Εγγράψτε ένα υπέροχο, καθαρό και γρήγορο βίντεο από την οπτική γωνία του πρώτου προσώπου κατά το κυνήγι ή τη σκοποβολή.
Αθλητικές εκδηλώσεις - Ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε βίντεο σε ένα αθλητικό γεγονός, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να απαθανατίσουν και να μοιραστούν αυτές τις καταπληκτικές αθλητικές στιγμές. Τα ποτήρια με την κάμερα σάς επιτρέπουν να έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα και μπορείτε να χτυπήσετε τα χέρια σας ή να πιείτε ένα φρέσκο ​​ποτό.

Χαρακτηριστικά:

συν Εγγραφή βίντεο Full HD με ήχο
συν Φωτογραφία
συν Φίλτρο UV 400
συν Κομψή και μοντέρνα σχεδίαση γυαλιών
συν Αδιάβροχο σχέδιο

Προδιαγραφές:

Υποστήριξη WiFi: ναι (iOS/Android)
Λειτουργίες: Βίντεο, φωτογραφία
Κάμερα: 5 Mpx CMOS + ευρυγώνια 90°
Ανάλυση βίντεο: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Ανάλυση φωτογραφίας: 1920 * 1080
Μορφή συμπίεσης: H264
Μορφή αρχείου βίντεο: MOV
Μορφή αρχείου φωτογραφίας: JPEG
Μνήμη: 32 GB εσωτερική μνήμη
Φίλτρο UV: 400
Αδιάβροχο βαθμό: IP22
Διαστάσεις: 16,5x16x4,7cm
Βάρος: 44 γρ
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 420 mAh
Εγγραφή βίντεο: εντός 1-2 ωρών
Φόρτιση μπαταρίας: περίπου 2 ώρες
Θύρα USB: Micro 5pin


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κομψά γυαλιά με κάμερα HD
1x Θήκη μεταφοράς
1x καλώδιο USB
1x Εγχειρίδιο χρήσης

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (2)

97%
100%
José V. M. S.

Γυαλιά ηλίου με κάμερα

Ποιότητα εικόνας, στιβαρή και διακριτική.
Σωστή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά η μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν ιδανική.

Πολύ καλά.

Μετάφραση από: es
93%
Alex

γυαλιά με κάμερα

Καλή ανάλυση
Απομακρυσμένη παρακολούθηση
Είναι πάντα στο χέρι
Η τιμή

Αγόρασα γυαλιά για να μπορώ να ηχογραφώ όποτε χρειαζόμουν. Ταξιδεύω συχνά και πολλές φορές βλέπω κάτι στο δρόμο ή στη φύση και δεν μπορώ να βγάλω το κινητό μου. Η επεξεργασία είναι επίσης πολύ καλή (είναι λαστιχένια και ανθεκτικά)

Μετάφραση από: sk