Κάμερα κουμπιού με 4GB - MP900

Κωδικός: 10-015
60,50 U$ 38,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 32,09 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Κάμερα κουμπιού με 4GB - MP900 για επαγγελματίες και ερασιτέχνες ντετέκτιβ για τη λήψη διαφόρων εκδηλώσεων και για όσους χρειάζονται οπτικά και ακουστικά στοιχεία.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Γιατί είμαστε το καλύτερο?

Πάνω από 35.000 συνδρομητές YT Πάνω από 1.000 Κριτικές βίντεο YT 10 εκατομμύρια προβολές
Επαγγελματική παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
Ηγέτης της αγοράς ήδη 12 χρόνια
Όλα τα προϊόντα δοκιμάζουμε

Περιγραφή προϊόντος

Κάμερα κουμπιού με κάμερα κατασκοπίας 4 GB - MP900 - για επαγγελματίες και ερασιτέχνες ντετέκτιβ για να καταγράφει διάφορες εκδηλώσεις και για όσους χρειάζονται οπτικά και ακουστικά στοιχεία.

Ιδιωτική έρευνα: Η κάμερα είναι πολύ μικρή, φακός ανώνυμης κάμερας ως κουμπί πουκάμισου. Η εγγραφή με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να καταγράφετε ήχο και βίντεο σε ανάλυση 720x480 pixel σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στη δημοφιλή μορφή AVI. Και περισσότερο, μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο και εικόνες σε εσωτερική μνήμη 4 GB. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διακριτική κάμερα κουμπιού, τραβήξτε ό, τι θέλετε και κατεβάστε εύκολα το βίντεο στον υπολογιστή σας μέσω της σύνδεσης USB.

Κάμερες κουμπιών

Τεχνικές προδιαγραφές:

• Ανάλυση βίντεο κάμερας: 720x480
• Κάμερα κουμπιού για ψηφιακή εγγραφή σε πραγματικό χρόνο
• Ένα πολύ ευαίσθητο ενσωματωμένο μικρόφωνο
• Βάρος: μόνο 17 g
• Κουμπί λειτουργίας για γρήγορη και εύκολη εγγραφή
• Διακριτικός και κομψός σχεδιασμός σε σχήμα κουμπιού
• Διαστάσεις: 70x15x10mm
• Εύκολη σύνδεση με υπολογιστή μέσω θύρας USB
• Λειτουργία λήψης εικόνων με ανάλυση 1280 x 1024

Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 160 mA, διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 90 έως 120 λεπτά. Φόρτιση μέσω καλωδίου USB που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας.

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (τους σωστούς, τεχνικούς κανονισμούς, ειδοποιήσεις κ.λπ.) για τη λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (3)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Dia

Ερωτήσεις για κάμερα

Καλή μέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να στείλω μόνο φωτογραφίες, οπότε πού έστειλες τις φωτογραφίες του βίντεο του ουρανού; στο email ή κάπου αλλού; και ειναι αυτοματο? Μπορώ λοιπόν να χρησιμοποιήσω ένα power bank ώστε η κάμερα να λειτουργεί για 6 ώρες χωρίς διάλειμμα; Της αρκούν οι 50 μοίρες για να βγάλει φωτογραφία το χαρτί με το τεστ; Λοιπόν, πώς μπορώ να το συνδέσω στο iPhone μου; Η κάμερα έχει bluetooth;
Ευχαριστώ!

Μετάφραση από: cs
0
Ywe

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να κρεμάσετε αυτό το κουμπί κάμερα και να καταγράψετε το δωμάτιο. Καταγράφει η κάμερα όλα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο και μπορούν να αναπαραχθούν όλα σε μια εβδομάδα; Λοιπόν σας ευχαριστώ

Μετάφραση από: sk
Cool Mania

Κάμερα κουμπιού με 4GB - MP900

Pavel Kováčik απάντηση

Καλή μέρα,
Η κάμερα έχει γωνία σάρωσης περίπου 50° και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου έως 2 ώρες. Η κάμερα διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μνήμη 4 GB, η οποία μπορεί να κρατήσει περίπου 1-2 ώρες εγγραφής. Για τις ανάγκες σας, θα σας συνιστούσα να δείτε αυτήν την κάμερα https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, αυτή η κάμερα μπορεί να συνδεθεί και για μόνιμη τροφοδοσία. Είτε από πρίζα είτε με χρήση εξωτερικής μπαταρίας (power bank). Εφόσον η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθείτε την κάμερα απομακρυσμένα μέσω Διαδικτύου ή χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό, η κάμερα μπορεί να καταγράφει εγγραφές απευθείας στον υπολογιστή σας και δεν θα περιορίζεστε από τη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και να αποθηκεύσετε εγγραφές μόνο από την κίνηση μπροστά από την κάμερα.

Μετάφραση από: sk
Jen

κουμπί κάμερας

Η κάμερα έχει ζωντανή μετάδοση;

Μετάφραση από: de
0
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη