Λουράκι σώματος με ανακλαστική ταινία για κάμερα BODY

Κωδικός: 10-650
20,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 17,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Λουράκι σώματος με ανακλαστική ταινία για κάμερα σώματος BODY. Λουράκι στήθους κάμερας αστυνομικού σώματος με ανακλαστική ταινία

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Λουράκι σώματος με ανακλαστική ταινία για κάμερα σώματος BODY. Λουράκι για μεταφορά κάμερας αστυνομικού σώματος στο στήθος με ανακλαστική ταινία . Ο ιμάντας στήθους επιτρέπει τη σύνδεση της κάμερας στο στήθος . Ο ιμάντας επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα ρύθμισης. Οι αντιολισθηροί ιμάντες στερέωσης και η υψηλή ελαστικότητα επιτρέπουν στον ιμάντα να στερεώνεται ακόμη και σε ένα ζεστό μπουφάν. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες σώματος με βάση για κάμερα BODY . Οι ρυθμιζόμενες πόρπες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το μέγεθος των ιμάντων.

Λουράκι για κάμερα σώματος αστυνομικού BODY

Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τέλειες λήψεις από τη δική σας οπτική γωνία. Υπάρχει μια σταθερή βάση στο μπροστινό μέρος, μέσα στην οποία απλά πρέπει να τοποθετήσετε την κάμερα BODY ή άλλες κάμερες με παρόμοια βάση. Οι ιμάντες είναι ελαστικοί με προαιρετικές ρυθμίσεις σύσφιξης και επομένως είναι κατάλληλοι για όλους τους σωματότυπους. Οι ιμάντες είναι στερεωμένοι στο πίσω μέρος για να κάνουν τη χρήση των ιμάντων όσο το δυνατόν πιο άνετη. Ταυτόχρονα, η κάμερα είναι απόλυτα ασφαλής. Η κάμερα στερεώνεται στη βάση χρησιμοποιώντας ένα κλιπ σύσφιξης και μια ειδική βίδα.

ρυθμιζόμενοι ιμάντες κάμερας σώματοςελαστικό λουρί σώματος

Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας σώματος είναι σχεδιασμένος για κάμερες σώματος και σας επιτρέπει να τραβάτε τέλεια πλάνα, για δυνάμεις ασφαλείας - στρατό, αστυνομία, SBS, ειδικές δυνάμεις, μια ιδανική επιλογή για την καταγραφή αποδεικτικών στοιχείων και συμπεριφοράς στην επιβολή του νόμου για τη διασφάλιση της ακρίβειας και της δικαιοσύνης της επιβολής του νόμου .

Προσδιορισμός προϊόντος:

Ρυθμιζόμενο λουρί σώματος
Χρώμα: ανακλαστική ρίγα/μαύρο
Βάρος: 150g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ιμάντες σώματος

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη