Ρυθμιζόμενο ελαστικό λουράκι κράνους για κάμερα

Κωδικός: 10-649
20,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 17,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ρυθμιζόμενο ελαστικό λουράκι κράνους κάμερας, ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη για χρήση σε κράνη.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ρυθμιζόμενο ελαστικό λουρί για κράνος κάμερας, ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη για χρήση σε κράνη. Ο ιμάντας του κράνους επιτρέπει στην κάμερα να συνδεθεί απευθείας στο κράνος, όπου θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τέλειες λήψεις από τη δική σας οπτική γωνία. Ο ιμάντας επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα ρύθμισης. Οι αντιολισθητικοί ιμάντες στερέωσης και η υψηλή ελαστικότητα, επιτρέπουν στον ιμάντα να στερεώνεται εύκολα και σταθερά. Οι ρυθμιζόμενες πόρπες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το μέγεθος των ιμάντων.

λουράκι κράνους για κάμερα

Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες κράνους με βάση κάμερας BODY θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τέλειες λήψεις. Υπάρχει ένα σταθερό στήριγμα στο μεσαίο λουρί, μέσα στο οποίο απλά πρέπει να τοποθετήσετε την κάμερα BODY ή άλλες κάμερες με παρόμοια λαβή. Οι ιμάντες είναι ελαστικοί με προαιρετικές ρυθμίσεις σύσφιξης και επομένως είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους κρανών. Οι ιμάντες είναι στερεωμένοι στο πλαίσιο του κράνους από την κάτω πλευρά για να κάνουν τη χρήση των ιμάντων όσο το δυνατόν πιο άνετη. Ταυτόχρονα, η κάμερα είναι απόλυτα ασφαλής. Η κάμερα στερεώνεται στη βάση χρησιμοποιώντας ένα κλιπ σύσφιξης και μια ειδική βίδα.

Ρυθμιζόμενοι ιμάντες κράνους με βάση κάμερας BODY

Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας κράνους έχει σχεδιαστεί για κάμερες σώματος και σας επιτρέπει να τραβάτε τέλεια πλάνα, για δυνάμεις ασφαλείας - στρατός, αστυνομία, SBS, ειδικές δυνάμεις, μια ιδανική επιλογή για να καταγράψετε στοιχεία και συμπεριφορά στην επιβολή του νόμου για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη των αρχών επιβολής του νόμου πρακτορεία.


Προδιαγραφές προϊόντος:

Ρυθμιζόμενο ελαστικό λουράκι κράνους
Χρωμα μαυρο
Βάρος: 85g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x λουρί κεφαλής

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη