SET - Mini pinhole Full HD κάμερα WiFi + Spy ακουστικό

Κωδικός: 10-153
316,80 U$ 262,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 219,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

SET - Κάμερα με μίνι pinhole full HD WiFi + ακουστικό Spy που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες από το άλλο άτομο μέσω της συσκευής κατασκοπείας εντελώς απαρατήρητη.

Προστασία καταναλωτή

 • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
 • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

ΣΕΤ - Κάμερα με μίνι pinhole full HD WiFi + ακουστικό Spy σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες από το άλλο άτομο μέσω της συσκευής κατασκοπείας εντελώς απαρατήρητη. Αυτό το σετ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για εγγραφή διαφορετικών χώρων ή αντικειμένων μέσω της κάμερας FULL HD χωρίς καμία ειδοποίηση και ταυτόχρονα επικοινωνήστε με το άτομο στο τηλέφωνο μέσω της συσκευής κατασκοπείας Bluetooth . Βρίσκει τη χρήση του σε μια ποικιλία από δύσκολες καταστάσεις, όταν χρειάζεται διακριτική βοήθεια μέσω του τηλεφώνου, καθώς και μετάδοση βίντεο για καλύτερη φαντασία για την κατάσταση.

SET - Μίνι κάμερα Full HD με οπτικό κατάσκοπο = εικόνες βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω WiFi + ζωντανή επικοινωνία μέσω συσκευής κατασκοπείας Bluetooth

Φωτογραφική μηχανή Mini Wifi pinhole FULL HD με μπαταρία Li-on, που επιτρέπει έως και 8 ώρες εγγραφής χωρίς εξωτερική πηγή. Η εγγραφή της κάμερας μπορεί να προβληθεί διαδικτυακά μέσω του δικτύου Wifi χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό (είτε μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet). Μια μπαταρία λιθίου σε συνδυασμό με μικρές διαστάσεις κάμερας είναι τέλεια σχεδιασμένη για εμφανή τοποθεσία σε εσωτερικούς χώρους.

Η δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας μέσω του προσαρμογέα AC / DC, οπότε η κάμερα δεν θα περιορίζεται από τη διάρκεια ζωής της ενσωματωμένης μπαταρίας. Η βιντεοκάμερα καταγράφει βίντεο 1080P / 720P / 640P / 320P παρά το ελάχιστο μέγεθος φακού μόνο 8mm. Η κάμερα αποθηκεύει εγγραφές σε κάρτα microSD (υποστήριξη έως 32 GB) . Η κάμερα διαθέτει λειτουργία λήψης στιγμιότυπου, εγγραφής βίντεο ή ανίχνευσης κίνησης (η εγγραφή ξεκινά με κίνηση).

μίνι κάμερα με τρύπα

Οι μικρές διαστάσεις, η διακριτικότητα και η ανεξαρτησία από την εξωτερική ισχύ κάνουν αυτήν την κάμερα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο σε σύγκριση με τις μεγάλες κάμερες ασφαλείας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της κάμερας είναι ότι καταγράφει την πραγματική συμπεριφορά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται από μια κάμερα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά κάμερας Pinhole:

συν Υποστηρίζει τηλέφωνα Android και PC
συν Βίντεο έως 1080P / 720P / 640P / 320P
συν Υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως 32 GB
συν Η χωρητικότητα της μπαταρίας εξασφαλίζει συνεχή λειτουργία έως και 4 ώρες
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης

Προδιαγραφές κάμερας Pinhole:

Pixel: 12 megapixel CMOS
Ανάλυση φακού: 1080P / 720P / 640P / 320P
Ρυθμός καρέ: 25fps
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία προβολής: 90 °
Ανίχνευση κίνησης: 6μ
Ελάχιστος φωτισμός. 1 Lux
Χωρητικότητα μπαταρίας: 4000 MA
Μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: 8 ώρες
Μέγιστη χωρητικότητα κάρτας μνήμης 32 GB

Κατασκοπεύστε το ακουστικό με ενισχυτή bluettooth 5W το πιο πρόσφατο μοντέλο - ο καθένας από εμάς γνωρίζει τις καταστάσεις της ζωής όταν θα εκτιμούσατε αν κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Έχει σχεδιαστεί για μαθητές κατά τη διάρκεια εξετάσεων, για εμπόρους κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το κατασκοπευτικό ακουστικό είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς να το γνωρίζει κανένας. Η αρχή είναι απλή, απλώς εισάγετε το ασύρματο ακουστικό κατάσκοπος (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερδύναμη και ενισχυτή ισχύος 5W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα αλλάζει σε φωνή.

Συνιστούμε στους πελάτες, να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις ακουστικών κατασκοπείας χαμηλής ποιότητας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για μια συσκευή κατασκοπείας. Συμβουλές και υπηρεσίες από ειδικούς. Τα ακουστικά κατασκόπων έχουν σχήμα ώστε να χωράει τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, οπότε δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από ακίνδυνο υλικό.

αόρατο ακουστικό

Το τελευταίο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατάσκοπος. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο surroundig. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρό ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.

ακουστικό κατάσκοπος

Το ακουστικό εισάγεται απλά στο κανάλι του αυτιού στο αυτί σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό με το οποίο είναι εύκολο να αφαιρεθεί το ακουστικό. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό της συσκευής , προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

ακουστικό κατάσκοπος

Χαρακτηριστικά του κατασκοπευτικού ακουστικού

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: διάρκεια ζωής μπαταρίας 1,55 V (337 SR 416SW) έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
συν Συνδεσιμότητα Bluetooth σε φορητές συσκευές.
συν Εύκολος έλεγχος και λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας ανά μία χρέωση είναι έως 12 ώρες, έως και 130 ώρες.
συν Ο βρόχος Bluetooth περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700mAh
συν Ο βρόχος Bluetooth περιλαμβάνει ενισχυτή 5W
συν Ενσωματωμένο μικρόφωνο

πίνακας σύγκρισης ακουστικών κατασκοπείας

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Κάμερα μικροτρυπών
 • Μπαταρία Li-on
 • Καλώδιο τροφοδοσίας USB
 • Λογισμικό σε CD
 • Εγχειρίδιο για την κάμερα
 • Το τελευταίο ακουστικό κατάσκοπος
 • Μικρόφωνο
 • Βρόχος λαιμού Bluetooth 5W
 • καλώδιο USB
 • Τροφοδοτικό
 • Εγχειρίδιο για το ακουστικό κατάσκοπος

αμετάκλητη ειδοποίηση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, εξοπλισμός κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (2)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Fra

κύριος

Francis Lam απάντηση

Λειτουργεί η κάμερα mini WiFi pinhole σε απόσταση 30-60 cm για να καταγράψει λέξεις που εμφανίζονται από την οθόνη LCD;

Μετάφραση από: en
Cool Mania

SET - Mini pinhole Full HD κάμερα WiFi + Spy ακουστικό

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια, ναι σίγουρα :)

Μετάφραση από: en
jig

Vozvrat ili zamen

ia u vas kupil studenticheski nabor, no vi ne otpravlaete govarite chto nemojem otprovit. Vernite dengi obratno, ili pomeniate προϊόν.

Μετάφραση από: de
Eva

SET - Mini pinhole Full HD κάμερα WiFi + Spy ακουστικό

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θέλω να ακούσω ένα αρχείο ήχου βρόχου bluetooth Mp3 στο τηλέφωνό μου, μπορώ να μετακινηθώ μεταξύ των αρχείων ήχου εάν το τηλέφωνό μου είναι περίπου. Είναι 5-10 μέτρα μακριά μου; Ευχαριστώ: Εύα

Μετάφραση από: hu
Cool Mania

SET - Mini pinhole Full HD κάμερα WiFi + Spy ακουστικό

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια, ναι είναι δυνατό

Μετάφραση από: hu
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη