Η συσκευή εγγραφής φωνής κρύβεται σε μπρελόκ με μνήμη 16 GB + ενεργοποίηση φωνής

Κωδικός: 09-063
86,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 72,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Η συσκευή εγγραφής φωνής κρυμμένη σε μπρελόκ με μνήμη 16 GB + ενεργοποίηση φωνής, είναι μια εύχρηστη συσκευή εγγραφής ήχου με μικρό μέγεθος.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Η συσκευή εγγραφής φωνής κρυμμένη σε μπρελόκ με μνήμη 16 GB + ενεργοποίηση φωνής, είναι μια εύχρηστη συσκευή εγγραφής ήχου με μικρό μέγεθος. Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό. Δεν εκπέμπει ήχο ή φως κατά την εγγραφή, διασφαλίζοντας την αδιαφάνεια του. Δίνετε συχνά διαλέξεις σε διάφορες εκδηλώσεις; Πρέπει να καταγράψετε τη συνομιλία διακριτικά και απαρατήρητη; Θέλετε πάντα να έχετε στη διάθεσή σας μια συσκευή εγγραφής φωνής; Η συσκευή εγγραφής ήχου θα σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση. Η συσκευή ακρόασης παρακολούθησης λειτουργεί με δύο τρόπους .

Η λειτουργία ενεργοποίησης ήχου θα καταγράψει την προφορική λέξη μόνο εάν οι συμμετέχοντες μιλούν πραγματικά, διαφορετικά θα μεταβεί σε κατάσταση αναμονής. Η συνεχής λειτουργία εγγραφής καταγράφεται ασταμάτητα σε διαστήματα 60 λεπτών. Η εναλλαγή των λειτουργιών είναι διαισθητική χρησιμοποιώντας το scroll butto n. Όταν το κουμπί πιέζεται στη θέση πάνω, τότε ενεργοποιείται η λειτουργία με ήχο ή φωνή. Όταν πατηθεί το κουμπί στην κεντρική θέση, η συσκευή αποθηκεύει την εγγραφή και απενεργοποιείται. Και όταν πατηθεί το κουμπί στην κάτω θέση, τότε ενεργοποιείται ξανά η λειτουργία συνεχούς εγγραφής. Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται μέσω του ενσωματωμένου προσαρμογέα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μπαταρίες. Μπορεί να λειτουργεί σε λειτουργία πλήρους φόρτισης για περίπου 60 ώρες στη λειτουργία ενεργοποίησης ήχου και περίπου 6 ώρες στη λειτουργία συνεχούς εγγραφής, οπότε είναι πάντα έτοιμη όταν τη χρειάζεστε. Η συσκευή με τηλεφωνική σύνδεση είναι φυσικά συμβατή με Mac και Windows.

κρυφή συσκευή εγγραφής φωνής στο μπρελόκ

Η έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής βρίσκει τη χρήση της σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων και έχει πολλές ποιοτικές δυνατότητες. Εάν η χωρητικότητα της μπαταρίας μειωθεί σε κρίσιμο επίπεδο, θα εξοικονομήσει αυτόματα τον ήχο πριν τον απενεργοποιήσετε . Έχει επίσης έξυπνη μείωση θορύβου - εγγραφή ρυθμού bit έως 192kbps. Δεν χρειάζεστε πρόσθετο λογισμικό για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ της συσκευής εγγραφής και του υπολογιστή - απλώς συνδέστε τα με ένα καλώδιο USB και μεταφέρετε τα αρχεία. Για αναπαραγωγή του εγγεγραμμένου ήχου, απλώς απενεργοποιήστε και συνδέστε τα ακουστικά στην υποδοχή 3,5 mm. Ποτέ μην κινδυνεύετε να χάσετε μια σημαντική συζήτηση, διάλεξη ή άλλο ακουστικό υλικό.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Συχνότητα: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Μνήμη: 16 GB
  • Είσοδος: Micro USB
  • Συμβατά συστήματα: Windows, Mac, Linux

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ηχογράφηση στο μπρελόκ
1x καλώδιο Usb
1x ακουστικά
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη