Επαγγελματικό ακουστικό μικροσκοπίου

Κωδικός: 09-025
75,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 63,25 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ακουστικό κατασκοπείας - πρόκειται να κάνετε μια σημαντική εξέταση ή συναντήσεις εργασίας και θέλετε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι; Πρόσφατο προηγμένο μοντέλο ακουστικού κατάσκοπος.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ακουστικό κατασκοπείας - πρόκειται να κάνετε μια σημαντική εξέταση ή συναντήσεις εργασίας και θέλετε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι; Μην ανησυχείτε, με αυτό το εκπληκτικό κομψό ακουστικό mini-spyware θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλό σας χωρίς κανείς να το παρατηρήσει. Το νεότερο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατάσκοπος.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιώσει το ανατομικό σχήμα για να ταιριάζει απόλυτα στο αυτί για να αποφευχθεί η διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από τον πιο σύγχρονο ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), σταθερό μικρό ηχείο με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με ελάχιστο θόρυβο.

Με τη σωστή εφαρμογή του ακουστικού, δεν θα το νιώσετε καν και δεν θα ενοχληθείτε ποτέ κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Να είστε έτοιμοι για τη δοκιμή σας ή για μια σημαντική συνάντηση με διπλά αόρατο βοηθό που δεν θα σας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση.

Ακουστικό κατασκοπείας

Ακουστικό που μπορείτε εύκολα να εισάγετε στο κανάλι του αυτιού στο αυτί σας. Το ακουστικό είναι τοποθετημένο ημιδιαφανές γάντζο με το οποίο μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ένα ακουστικό από το αυτί σας. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό με το ακουστικό προσφέρεται στα μαγνητικά τσιμπιδάκια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ακουστικό που μπορείτε εύκολα να εισάγετε στο κανάλι του αυτιού στο αυτί σας. Το ακουστικό είναι τοποθετημένο με διαφανές γάντζο με το οποίο μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το ακουστικό από το αυτί. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό με το ακουστικό , προσφέρουμε μαγνητικά τσιμπιδάκια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ακουστικό κατασκοπείας τοποθεσίας

Παράμετροι κατάσκοπος ακουστικό

Το πακέτο περιλαμβάνει

  • Ακουστικό κατασκοπείας
  • Εγχειρίδιο

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του καταστήματός μας;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προϊόντων συμβουλευόμαστε απευθείας με τον παραγωγό. Κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στην πώληση θα περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο μετά από αυτό κατατάσσεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι η τεχνική μας που πωλείται είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων, προσπαθούμε να επιλύσουμε επειγόντως την κατάσταση προς την ικανοποίηση των πελατών.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (1)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Mar

Κατασκοπευτικά ακουστικά

Μπορείτε να μιλήσετε σε ένα άτομο με αυτό και ποιο είναι το εύρος;

Μετάφραση από: de
Cool Mania

Επαγγελματικό ακουστικό μικροσκοπίου

Pavel Kováčik απάντηση

Καλή μέρα,
Αυτό το ακουστικό είναι απλώς μια αντικατάσταση. πρέπει να έχετε μια συσκευή Bluetooth για να λειτουργήσει αυτό το ακουστικό. Η συσκευή έχει εμβέλεια έως και 10 μέτρα μέσω bluetooth. Εδώ θα βρείτε ολόκληρη την εγκατάσταση: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Μετάφραση από: de
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη