Κρυφή συσκευή εγγραφής ήχου με μπρελόκ - Σχέδιο σκύλου με μνήμη 8 GB + συσκευή αναπαραγωγής Mp3

Κωδικός: 09-098
119,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 99,91 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Μηχάνημα εγγραφής ήχου με μπρελόκ κρυμμένο σε ένα παιχνίδι με σχέδιο σκύλου με μνήμη 8 GB για μυστική εγγραφή ήχου + Mp3 player.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εγγραφέας ήχου με μπρελόκ κρυμμένο σε παιχνίδι με σχέδιο Dog με μνήμη 8 GB για μυστική εγγραφή ήχου + Mp3 player + στερεοφωνικά ακουστικά. Ηχογράφηση - φορητή , μοιάζει με παιχνίδι - σκύλος. Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται είτε μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται είτε μέσω μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας πολυμερούς 400 mAh, η οποία είναι πλήρως φορτισμένη και προσφέρει συνεχή εγγραφή φωνής και ήχων για έως και 70 ώρες σε μορφή WAV. Τα ακουστικά που περιλαμβάνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Διακριτική εγγραφή ήχου οπουδήποτε.

Κατασκοπική φωνή (ηχογράφηση) σε μπρελόκ σε σχήμα σκύλου

μπρελόκ κατασκοπευτικής εγγραφής φωνής

Χάρη στον φορητό συμπαγή σχεδιασμό του, μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε εύκολα τη συσκευή εγγραφής φωνής ή να την κρύβετε ως συσκευή κατασκοπείας, για παράδειγμα σε μια τσέπη, ώστε να μπορείτε να εγγράφετε μυστικές ή διακριτικές συνομιλίες ή διάφορες λεπτομέρειες ήχου. Η συσκευή εγγραφής φωνής είναι η ιδανική φορητή συσκευή εγγραφής για τη λήψη ήχων σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Η συσκευή προσφέρει επίσης λειτουργία αναπαραγωγής MP3 για τα αγαπημένα σας τραγούδια, τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στη συσκευή μέσω του καλωδίου δεδομένων USB που περιλαμβάνεται.

Αυτόματη εγγραφή ήχου - ξεκινά όταν ανιχνευτεί αυξημένο επίπεδο θορύβου

κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής ήχου

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής κρυμμένη σε παιχνίδι - μπρελόκ εσωτερική μνήμη 8 GB . Η συσκευή προσφέρει 4 λειτουργίες σε μία εγγραφή ήχου, mp3 player, μονάδα USB, αυτόματη εγγραφή ήχου - ξεκινά όταν ανιχνευτεί αυξημένο επίπεδο θορύβου . Είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και ταυτόχρονα ευχάριστο σχεδιασμό για να χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες της. Το ψηφιακό δικτάφωνο που κρύβεται στο μπρελόκ καταγράφει ήχο σε κορυφαία ποιότητα χάρη στη μείωση του θορύβου και επομένως αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην εκπαίδευση, τις επαγγελματικές συναντήσεις, τις επαγγελματικές και άλλους σκοπούς εγγραφής συνομιλιών. Η ενσωματωμένη μνήμη 8 GB παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για την εγγραφή εγγραφών φωνής μεγάλης διάρκειας, επίσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 400 mAh, η οποία θα εξυπηρετήσει έως και 70 ώρες συνεχούς εγγραφής περίπου.

συσκευή εγγραφής φωνής στο μπρελόκ κρυμμένο

Η λειτουργία ανίχνευσης ήχου είναι σημαντική - η αυτόματη εγγραφή ξεκινά όταν εγγράφεται ήχος

Η συσκευή εγγραφής χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να αναπαράγετε ηχογραφημένες συνομιλίες και στη συνέχεια να τις ακούσετε μέσω ακουστικών. Διάφορα άλλα αρχεία μπορούν να μεταφορτωθούν στην ενσωματωμένη μνήμη 8 GB, έτσι ώστε το μπρελόκ να εκτελεί επίσης την κλασική λειτουργία μιας φορητής μονάδας flash USB. Χάρη στις μικροσκοπικές του διαστάσεις, το μίνι δικτάφωνο είναι μια φορητή και πρακτική συσκευή εγγραφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις ζωής, όταν χρειάζεται επίσης ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

dpg συσκευή εγγραφής ήχου με μπρελόκ

Χαρακτηριστικά:

συν Ξεκινήστε την εγγραφή με ένα πάτημα
συν Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής
συν Λειτουργία αυτόματης εγγραφής σε περίπτωση ανίχνευσης ήχου
συν MP3, WMA και WAV player
συν Μονάδα flash USB με εσωτερική μνήμη 8 GB
συν Στερεοφωνικά ακουστικά

Προσδιορισμός:

Μορφή εγγραφής ήχου: WAV
Ποιότητα ήχου: 192 KBPS
Χαρακτηριστικά: εγγραφή ήχου με ένα πάτημα, αυτόματη εγγραφή ήχου, mp3 player
Εσωτερική μνήμη: 8 GB
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 400mAh
Χρόνος εγγραφής (διάρκεια ζωής μπαταρίας): έως 70 ώρες
Υποστηριζόμενες μορφές για αναπαραγωγή: mp3, wav, wma
Διαστάσεις: 60x43x35mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ψηφιακό δικτάφωνο
1x ακουστικά
1x καλώδιο USB
1x δαντέλα
1x εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη