Προσωπικός συναγερμός - μίνι συναγερμός ασφαλείας 7 σε 1 δόνηση/ήχος/φως - σειρήνα 130 dB + αισθητήρας PIR

Κωδικός: 09-135
64,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 54,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Προσωπικός συναγερμός - μίνι πολυλειτουργικός συναγερμός ασφαλείας 7 σε 1 δόνησης/ήχος/φως - σειρήνα 130 dB + αισθητήρας κίνησης PIR έως 10 μέτρα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προσωπικός συναγερμός - μίνι συναγερμός ασφαλείας και ασφάλειας πολυλειτουργικός 7 σε 1 δόνηση/ήχος/φως - σειρήνα 130 dB + αισθητήρας κίνησης PIR έως 10m. Αυτός ο συναγερμός είναι πολυλειτουργικός - περιέχει έως και 7 λειτουργίες σε μία συσκευή - συναγερμός κίνησης PIR, λειτουργία προειδοποιητικού φωτός, συναγερμός κραδασμών, συναγερμός φωτός, λειτουργία Bluetooth Anti-lost, φως φακού, συναγερμός SOS με σειρήνα. Όταν βγαίνετε έξω και τρέχετε, κάνετε βόλτα με τον σκύλο ή επιστρέφετε σπίτι αργά το βράδυ, αυτός ο προσωπικός συναγερμός με κλιπ, κορδόνι και φως παρέχει ελαφριά, διακριτική αλλά ισχυρή προστασία ήχου από μια δυνατή σειρήνα 130dB όποτε και όπου τη χρειάζεστε.

Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, αυτή η συσκευή θα ενεργοποιήσει έναν δυνατό συναγερμό προσοχής που μπορεί να αποτρέψει τους εισβολείς και να ειδοποιήσει όλους σε απόσταση 180 μέτρων από την τοποθεσία σας. Εκτός από τη λειτουργία συναγερμού, η συσκευή παρέχει επίσης ένα φωτεινό φως LED με 3 τρόπους λειτουργίας - φακό, αργό αναβοσβήσιμο και γρήγορο αναβοσβήσιμο. Χρησιμεύει για να βρείτε το δρόμο στο σκοτάδι ή ως προστατευτικός φάρος που ειδοποιεί τους οδηγούς για την παρουσία σας κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού τρεξίματος ή βόλτας.

Προσωπική ασφάλεια - προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας

έξυπνος συναγερμός ασφαλείας μίνι προσωπικός αισθητήρας πολυλειτουργικός

Εάν βρίσκεστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να καλέσετε βοήθεια. Αυτός ο έξυπνος προσωπικός συναγερμός θα γίνει ο προσωπικός σας βοηθός όχι μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και για ένα καθημερινό αίσθημα ασφάλειας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, είναι εύκολο στο χειρισμό και έχει ωραία εμφάνιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, για παράδειγμα σε εξωτερικό χώρο, σε ξενοδοχείο, σε κάμπινγκ, σε επαγγελματικό ταξίδι ή για ένα παιδί στο δρόμο από το σχολείο κ.λπ. Μπορεί να εγκατασταθεί σε φράχτη, πόρτα, παράθυρο, μπαλκόνι, σκηνή , καθώς και στο πορτοφόλι, το σακίδιο, τις αποσκευές, το χρηματοκιβώτιο, το συρτάρι, τη βαλίτσα κ.λπ. Προστατέψτε την ασφάλεια του εαυτού σας, της οικογένειάς σας και των αντικειμένων σας.

Συναγερμός υπέρυθρης επαγωγής - Αισθητήρας κίνησης PIR

Όταν κάνετε κάμπινγκ, τοποθετήστε έναν έξυπνο συναγερμό γύρω από τη σκηνή ή το τροχόσπιτό σας για να προστατεύσετε την ασφάλειά σας. Όταν ένας πιθανός εισβολέας/κλέφτης/ζώο μπει στην προστατευτική περίμετρο σε απόσταση 10 μέτρων από εσάς, η συσκευή θα σας ειδοποιήσει αμέσως για τον εισβολέα και θα ενεργοποιήσει συναγερμό για 3 λεπτά.

συναγερμός για κατασκήνωση σκηνής - αισθητήρας κίνησης PIR

Συναγερμός δόνησης - Ο ιδιωτικός σας χώρος θα είναι πιο ασφαλής

Κρεμάστε ή τοποθετήστε τη συσκευή σε μια πόρτα, παράθυρο ή οπουδήποτε θέλετε και εάν κάποιος πιέσει τη λαβή της πόρτας ή την ανοίξει, η συσκευή θα ενεργοποιήσει αμέσως έναν συναγερμό. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν αγγίζει το κινητό σας τηλέφωνο όσο είστε μακριά από αυτό; Τοποθετήστε τη συσκευή στο κινητό τηλέφωνο και σε περίπτωση που το κινητό τηλέφωνο μετακινηθεί, η συσκευή ανιχνεύει διαταραχή κραδασμών και ενεργοποιεί συναγερμό.

συναγερμός προσωπικού ασφαλείας - συναγερμός δόνησης

Λειτουργία προειδοποιητικού φωτός

Όταν τρέχετε, οδηγείτε τη νύχτα, αλλάξτε τη συσκευή στη λειτουργία προειδοποιητικού φωτός, ώστε να είστε ορατοί στους άλλους. Κρεμάστε τη συσκευή στο χέρι σας ή συνδέστε τη στο ποδήλατό σας και τα κόκκινα και λευκά φώτα θα αναβοσβήσουν εναλλάξ για να προειδοποιήσουν τους άλλους χρήστες του δρόμου και τους περαστικούς.

συναγερμός ασφαλείας led - λειτουργία προειδοποιητικού φωτός

Λειτουργία SOS - δυνατή σειρήνα 130dB

Όταν βρίσκεστε σε κίνδυνο, απλώς πατήστε το κουμπί SOS. Η δυνατή σειρήνα συναγερμού 130 dB θα βοηθήσει να τρομάξει έναν εισβολέα, να προσελκύσει την προσοχή άλλων ή να καλέσει για βοήθεια.

Κουμπί λειτουργίας sos - δυνατή σειρήνα 130 db προσωπικός συναγερμός

Λειτουργία φακού - Φως LED

Χάρη στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 6 ωρών και στο εσωτερικό φως LED, ο έξυπνος συναγερμός μπορεί να γίνει ο φακός σας στο σκοτάδι. Εάν βρίσκεστε σε σκοτεινό μέρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως φως LED έκτακτης ανάγκης, θα είναι ο φορητός σας φακός.

έξυπνος συναγερμός ασφαλείας - λειτουργία φακού - φως LED

Λειτουργία Bluetooth κατά της απώλειας και της κλοπής

Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth στη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή στις αποσκευές σας ή κρεμάστε την στο σακίδιο ή τη σχολική τσάντα του παιδιού σας και μόλις ξεχάσετε κάπου τις αποσκευές σας,
αν κάποιος προσπαθήσει να πάρει τη βαλίτσα σας ή αν τα παιδιά σας απέχουν 10 μέτρα από εσάς, η συσκευή θα σας ειδοποιήσει με συναγερμό.

προσωπικός φορητός μίνι συναγερμός για απώλεια και κλοπή - συναγερμός

Ευρεία χρήση του συναγερμού

Η συσκευή ασφαλείας συναγερμού χρησιμοποιείται ευρέως, για παράδειγμα, κατά την κατασκήνωση, σε τροχόσπιτο, ξενοδοχείο, στο σπίτι, σε συρτάρι, ντουλάπα, κουτί, σακίδιο, αποσκευές ή ως παιδική φύλαξη για να μην πάνε μακριά σας.

προσωπικός έξυπνος συναγερμός - μίνι φορητό bluetooth

Ελαφριά σκανδάλη συναγερμού

Εάν τοποθετήσετε τη συσκευή σε ένα συρτάρι, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα κ.λπ., σε κάποιο σκοτεινό περιβάλλον και μόλις κάποιος ανοίξει τη συσκευή, η συσκευή θα εντοπίσει την αλλαγή στο φως και θα ενεργοποιήσει έναν συναγερμό.

Ελαφριά σκανδάλη συναγερμού - συναγερμός ασφαλείας

Προδιαγραφές:

Χωρητικότητα μπαταρίας 570 mAh
Χρόνος φόρτισης 1~2 ώρες
Συνεχής χρόνος εργασίας έως 80~100 ώρες
Υλικό ABS πλαστικό
Διαστάσεις: μέγεθος 43x48x32 mm
Βάρος: 37 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x προσωπικός συναγερμός

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη