Στυλό εγγραφής φωνής (με συσκευή εγγραφής φωνής) + μνήμη 8 GB + λειτουργία ανίχνευσης ήχου

Κωδικός: 09-096
130,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 109,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Στυλό εγγραφής φωνής (με συσκευή εγγραφής φωνής) + μνήμη 8 GB + λειτουργία ανίχνευσης ήχου​ και οθόνη για μυστική εγγραφή ήχου.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Στυλό εγγραφής φωνής (με συσκευή εγγραφής φωνής) + μνήμη 8 GB + λειτουργία ανίχνευσης ήχου​ και οθόνη για μυστική εγγραφή ήχου + Mp3 player. Φορητή συσκευή εγγραφής ήχου κρυμμένη στο στυλό. Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται είτε μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται είτε μέσω μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Li-polymer, η οποία είναι πλήρως φορτισμένη και προσφέρει συνεχή εγγραφή φωνής και ήχων έως και 38 ώρες σε μορφή WAV. Τα ακουστικά που περιλαμβάνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Διακριτική εγγραφή ήχου οπουδήποτε.

Κρυφό δικτάφωνο στυλό εγγραφής φωνής

Δικτάφωνο στυλό εγγραφής φωνής

Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής διαθέτει οθόνη LCD 1,2" στην οποία μπορείτε να δείτε την πορεία μεμονωμένων εντολών και λειτουργιών. Χάρη στον φορητό συμπαγή σχεδιασμό της, μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε εύκολα τη συσκευή εγγραφής φωνής και να την κρύβετε ως συσκευή κατασκοπείας σε μια τσέπη , για παράδειγμα, για να μπορείτε να ηχογραφείτε μυστικά ή διακριτικά Η συσκευή εγγραφής φωνής είναι η ιδανική συσκευή εγγραφής κινητής τηλεφωνίας για τη λήψη ήχων σε μεγάλες αποστάσεις και προσφέρει επίσης λειτουργία αναπαραγωγής MP3 για τα αγαπημένα σας τραγούδια, τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στη συσκευή μέσω των δεδομένων USB που περιλαμβάνονται καλώδιο.

στυλό φωνής - εγγραφή ήχου

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σε κομψό στυλό - 8 GB εσωτερική μνήμη. Η συσκευή προσφέρει 5 λειτουργίες σε ένα στυλό, εγγραφή ήχου, mp3 player, μονάδα USB, αυτόματη εγγραφή ήχου - ξεκινά όταν ανιχνευτεί αυξημένο επίπεδο θορύβου . Είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και ταυτόχρονα ευχάριστο σχεδιασμό για να χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες της. Το ψηφιακό δικτάφωνο που κρύβεται στο μπρελόκ καταγράφει ήχο σε κορυφαία ποιότητα χάρη στη μείωση του θορύβου και επομένως αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην εκπαίδευση, τις επαγγελματικές συναντήσεις, τις επαγγελματικές και άλλους σκοπούς εγγραφής συνομιλιών. Η ενσωματωμένη μνήμη 8 GB παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για την εγγραφή εγγραφών φωνής μεγάλης διάρκειας, επίσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, η οποία θα χρησιμεύσει για περίπου 38 ώρες συνεχούς εγγραφής.

κατασκοπευτικό στυλό δικτάφωνο

Η λειτουργία ανίχνευσης ήχου είναι σημαντική - η αυτόματη εγγραφή ξεκινά όταν εγγράφεται ήχος

αυτόματη εγγραφή ήχου

Το ψηφιακό στυλό περιέχει ένα κλασικό στυλό, ώστε να μπορείτε να γράφετε σημειώσεις και ταυτόχρονα να ηχογραφείτε ήχο από συσκέψεις, συνομιλίες, τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Το στυλό χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να αναπαράγετε ηχογραφημένες συνομιλίες και στη συνέχεια να τις ακούσετε μέσω ακουστικών. Διάφορα άλλα αρχεία μπορούν να φορτωθούν στην ενσωματωμένη μνήμη 8 GB, έτσι η γραφίδα εκτελεί επίσης την κλασική λειτουργία μιας φορητής μονάδας flash USB. Το ψηφιακό στυλό είναι φορητό και πρακτικό χάρη στις διαστάσεις ενός κλασικού στυλό, θα χρησιμεύσει σε διάφορες καταστάσεις ζωής, όταν χρειάζεται επίσης ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

στυλό με ηχογράφηση

Χαρακτηριστικά:

συν Ένα στυλό με πλήρη χαρακτηριστικά
συν Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής
συν Λειτουργία αυτόματης εγγραφής σε περίπτωση ανίχνευσης ήχου
συν MP3, WMA και WAV player
συν Μονάδα flash USB
συν Στερεοφωνικά ακουστικά

Προσδιορισμός:

Μορφή εγγραφής ήχου: WAV
Υλικό: Κράμα ψευδάργυρου
Χαρακτηριστικά: εγγραφή ήχου με ένα πάτημα, αυτόματη εγγραφή ήχου, mp3 player, στυλό
Εσωτερική μνήμη: 8 GB
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
Βάρος: 50g
Χρόνος εγγραφής (χωρητικότητα μνήμης): έως 20 ώρες
Χρόνος εγγραφής (διάρκεια μπαταρίας): έως 38 ώρες
Χρόνος αναμονής: έως 60 ώρες
Υποστηριζόμενες μορφές για αναπαραγωγή: mp3, wav, wma
Οθόνη: OLED 1,2"
Συχνότητα: 48KHZ
Ποιότητα: 192 KBPS
Χρωμα μαυρο
Διαστάσεις: 142x15mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x στυλό εγγραφής
1x ακουστικά
Ανταλλακτικό 3x ανταλλακτικό στυλό
1x καλώδιο USB
1x εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη