Γυαλιά πάρτι LED με δικό του κείμενο κύλισης

Κωδικός: 27-027
218,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 182,41 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Γυαλιά πάρτι LED με δικό του κείμενο κύλισης - Γράψτε το μήνυμά σας !! Προγραμματίστε το δικό σας κείμενο ανάλογα με τη διάθεσή σας ή επιλέξτε από ποικίλα προκαθορισμένα κινούμενα σχέδια.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Γυαλιά πάρτι LED με δικό του κείμενο κύλισης - Γράψτε το μήνυμά σας !! Προγραμματίστε το δικό σας κείμενο ανάλογα με τη διάθεσή σας ή επιλέξτε από ποικίλα προκαθορισμένα κινούμενα σχέδια. Αυτά τα προγραμματιζόμενα γυαλιά πάρτι LED (λευκά LED) έχουν το δικό τους λογισμικό. Διάρκεια ζωής μπαταρίας Li-on 400mAh έως 4-5 ώρες ανάλογα με την επιλεγμένη φωτεινότητα και σχέδια. Τα γυαλιά φορτίζονται μέσω του καλωδίου USB (περιλαμβάνονται τα απαραίτητα καλώδια).

Νιώθεις υπέροχα; Γράψτε το σωστό κείμενο και πιστέψτε ότι θα είστε το κέντρο της προσοχής όπου κι αν βρίσκεστε! Με αυτά τα προγραμματιζόμενα γυαλιά LED θα έχετε όλα τα μάτια σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή σε πάρτι, συναυλίες ή ντίσκο.

Προγραμματιζόμενα γυαλιά LED

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μηνύματα μέσω LED στο μπροστινό μέρος των γυαλιών ή να επιλέξετε από μια ποικιλία κινούμενων εικόνων. Οποιοσδήποτε υπολογιστής με θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή νέων μηνυμάτων και σχεδίων.

Τα γυαλιά LED διαθέτουν κύκλωμα συμβατό με Arduino ενσωματωμένο στο δεξιό ναό των γυαλιών και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι ενσωματωμένη στον αριστερό ναό. Με το παρεχόμενο λογισμικό το Arduino IDE, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα κυλιόμενα μηνύματα κειμένου σε ό, τι θέλετε. Εργαζόμαστε επίσης σε ένα εύχρηστο πρόγραμμα που βοηθά τους αρχάριους να αναπτύξουν τα δικά τους κινούμενα σχέδια.

Τα γυαλιά LED είναι κατασκευασμένα από PCB (πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος) για μοναδική εμφάνιση και εύκολη πρόσβαση για ηλεκτρονικούς πειραματιστές. Αυτό σημαίνει ότι τα γυαλιά πρέπει να διατηρούνται μακριά από μεταλλικά αντικείμενα όπως κλειδιά και κοσμήματα που θα μπορούσαν να βραχυκυκλώσουν τα ηλεκτρονικά. Εάν έρθουν σε επαφή με νερό ή υγρό, θα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά πριν από την επόμενη χρήση. Είναι επίσης εξίσου εύθραυστα με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, οπότε κατά το χειρισμό τους πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Όλα τα πλαστικά μέρη των γυαλιών LED κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τυπωμένη τεχνολογία RepRap 3D.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • 166 LED
  • 256 επίπεδα ελέγχου φωτεινότητας LED
  • Μπαταρία λιθίου 400mAh
  • Φόρτιση μέσω καλωδίου USB
  • Ενσωματωμένος μετατροπέας USB RS232

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη