Προγραμματιζόμενα γυαλιά μέσω κινητού Chemion

Κωδικός: 27-030
108,90 U$ 71,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 59,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Τα προγραμματιζόμενα γυαλιά μέσω του κινητού Chemion, είναι τα τελευταία τσιμπήματα ειδικά μεταξύ των νέων. Γράψτε το μήνυμά σας !!

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προγραμματιζόμενα γυαλιά μέσω Chemion - το μήνυμά σας ή τα δικά σας σχέδια είναι οι τελευταίες τροποποιήσεις, ιδίως μεταξύ των νέων. Γράψτε το μήνυμά σας !! Προγραμματίστε το δικό σας κείμενο ανάλογα με τη διάθεσή σας, ή να επιλέξετε από μια ποικιλία από προεπιλογή κινούμενα σχέδια. Αυτά τα προγραμματιζόμενα γυαλιά LED MATRIX πάρτι LED έχουν το δικό τους λογισμικό. Η tamina των μπαταριών AA 2x 1,5 V είναι 7-8 ώρες ανάλογα με τα επιλεγμένα μοτίβα και τη φωτεινότητα.

Νιώθεις υπέροχα; Γράψτε το σωστό κείμενο και πιστέψτε ότι θα είστε το κέντρο της προσοχής όπου κι αν βρίσκεστε! Με αυτά τα προγραμματιζόμενα γυαλιά LED θα τραβήξετε την προσοχή όλων των ανθρώπων γύρω. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίζεις σε πάρτι, συναυλίες ή ντίσκο.

γυαλιά chemion

Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω του Google Play ή το App Store. Μόλις τα γυαλιά αντιστοιχιστούν με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, έχετε διάφορες επιλογές πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μοτίβο. Θέλετε όλοι γύρω σας να γνωρίζουν πώς αισθάνεστε; Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κειμένου, μπορείτε να γράψετε το δικό σας κείμενο. Εάν είστε δημιουργικοί και θέλετε να σχεδιάσετε, χάρη σε αυτά τα προγραμματιζόμενα γυαλιά, μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας μοτίβο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή σχεδίασης. Είναι πολύ εύκολο και κυρίως μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο ή τα μοτίβα σας σχεδόν οπουδήποτε αν έχετε μαζί σας κινητό τηλέφωνο.

chemion γυαλιά κινητή εφαρμογή

Είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε την ένταση της έντασης που αναβοσβήνει ή της φωτεινότητας. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορους ισοσταθμιστές που αναβοσβήνουν ανάλογα με τους ήχους (μουσική περιβάλλοντος).


Τεχνικές προδιαγραφές:

  • 2 x 1,5V μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται)
  • διαφορετικά προεπιλεγμένα κινούμενα σχέδια
  • τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας σχεδίων
  • Διάρκεια μπαταρίας 7-8 ωρών

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (10)

99%
10×