RGB LED πάρτι με διάφορα κινούμενα σχέδια

Κωδικός: 27-029
196,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 164,09 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Γυαλιά πάρτι LED RGB με διάφορα κινούμενα σχέδια - Προγραμματιζόμενα γυαλιά LED με 68 pixel πλήρους χρώματος. Θα γίνετε μια ελαφριά παράσταση περπατήματος.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Γυαλιά πάρτι LED RGB με διάφορα κινούμενα σχέδια - Προγραμματιζόμενα γυαλιά LED με 68 pixel πλήρους χρώματος. Εάν θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και θέλετε να υπερέχετε παντού, απλώς πιστέψτε ότι αυτά τα γυαλιά θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τον τεράστιο αριθμό κινούμενων σχεδίων που θα εμφανίζονται στα γυαλιά RGB.

Καθημερινά, μπορείτε να αλλάξετε το έγχρωμο κινούμενο σχέδιο και θα διασκεδάσετε πολύ με αυτό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή σε πάρτι, συναυλίες ή ντίσκο. Τα γυαλιά πάρτι LED RGB δεν έχουν ενσωματωμένη μπαταρία. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να συνδέσετε έναν εξωτερικό φορτιστή ως προαιρετικά αξεσουάρ.

Τα γυαλιά LED RGB είναι προγραμματιζόμενα γυαλιά με 68 έγχρωμα pixel στο μπροστινό μέρος. Οι λυχνίες LED μπορούν να εμφανίσουν διαφορετικά χρώματα αναμειγνύοντας τα επίπεδα κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος. Καθώς και οθόνη LED στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο. Ο ενσωματωμένος μικροελεγκτής Arduino ελέγχει το χρώμα κάθε εικονοστοιχείου για να εμφανίσει μια μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα κινούμενα σχέδια. Αν και οι λυχνίες LED είναι φωτεινές από έξω, είναι πολύ φωτεινές ... είναι σχεδόν αόρατες από το εσωτερικό. Μπορείτε εύκολα να δείτε μέσα από τις σχισμές των γυαλιών.

Προειδοποίηση: όταν φοράτε αυτά τα γυαλιά, θα είστε το κέντρο προσοχής! Είναι αδύνατο να αγνοήσετε τα γυαλιά και να έρθετε αμέσως σε επαφή με άτομα. Θα γίνετε ένα σόου με τα πόδια και τα άτομα που θα σας σταματήσουν να σας μιλούν ..

Τι θα παρεις? Θα λάβετε ένα πάνελ LED με 68 pixel πλήρους χρώματος, πίνακα ελέγχου, εφεδρική πλακέτα "χάκερ" για την προσθήκη του δικού σας κυκλώματος και κιτ εγκατάστασης που απαιτείται για την τοποθέτηση πλαισίου + μικρού εξαγωνικού κλειδιού. Επίσης, θα λάβετε ένα ειδικό λεπτό καλώδιο για σύνδεση με την πηγή τροφοδοσίας. Το καλώδιο USB είναι πολύ λεπτό για βέλτιστη φθορά.

Γυαλιά LED RGB

Τα γυαλιά RGB κατασκευάζονται αποκλειστικά από προσεκτικά σχεδιασμένες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων. Συνήθως το PCB (τυπωμένη πλακέτα κυκλώματος) κρύβεται μέσα στον κλειστό χώρο, αλλά χρησιμοποιήσαμε τρισδιάστατη μοντελοποίηση και ακριβείς τεχνικές κατασκευής για να δημιουργήσουμε μια δομή παζλ που είναι πολύ ισχυρή. Είναι διπλωμένα και ξεδιπλωμένα όπως τα τρέχοντα γυαλιά ηλίου. Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι εκτεθειμένα. Συνιστούμε να προσέχετε να μην πέσετε απευθείας στο έδαφος και στο νερό.

Το κιτ των γυαλιών RGB έρχεται με ηλεκτρονικά εξαρτήματα, πλήρως συναρμολογημένα, αλλά απαιτεί κάποια μηχανική εγκατάσταση (χωρίς συγκόλληση). Πρέπει να συγκεντρώσετε πολλά κομμάτια (είναι πολύ διασκεδαστικό και χρειάζονται περίπου 15 λεπτά), εγκαταστήστε τις οκτώ βίδες και συνδέστε το καλώδιο. Το πακέτο έρχεται με εξάγωνο κλειδί, χρειάζεστε επίσης ένα μικρό κατσαβίδι Phillips, μικρές πένσες ή τσιμπιδάκι και νήμα ασφαλείας ή κόλλα.

Πηγή ενέργειας. Σε αντίθεση με τα μονόχρωμα γυαλιά LED Matrix, τα γυαλιά RGB έχουν ενσωματωμένη μπαταρία. Απαιτεί πολύ περισσότερη ενέργεια, γι 'αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε ένα λεπτό καλώδιο τροφοδοσίας USB που μπορεί να συνδεθεί σε ένα ευρύ φάσμα φορητών επαναφορτιζόμενων μπαταριών USB (μπορείτε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως προαιρετικό αξεσουάρ).

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη