Custom - Σχεδιασμός μπλουζιού LED

Κωδικός: 01-053-1
31,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 26,59 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Προσαρμοσμένο - Σχεδιασμός μπλουζιού LED - θα παράγουμε μπλουζάκι LED για εσάς με το παρεχόμενο λογότυπο και μοτίβο, ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με αυτό το πουκάμισο LED θα έχετε σίγουρα ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για την προώθηση των δραστηριοτήτων σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προσαρμοσμένο - Σχεδιασμός μπλουζών LED - θα παράγουμε μπλουζάκια LED για εσάς με το παρεχόμενο σχέδιο λογότυπου ή γραφικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με αυτό το πουκάμισο LED θα έχετε σίγουρα ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για την προώθηση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων.

Προσαρμοσμένα πουκάμισα - η βοήθεια για την προώθηση του εαυτού σας ή της επιχείρησής σας. Φανταστείτε το λογότυπο ή τη γραφιστική σας σε αυτά τα αξέχαστα μπλουζάκια! Θα έχετε απίστευτη προσοχή από τους άλλους για οτιδήποτε, τι θα θέλατε να προωθήσετε σε αυτά τα μοναδικά μπλουζάκια.

εργοστάσιο μπλουζών κατά παραγγελία

Δημιουργήστε τα δικά σας πουκάμισα LED - επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.led-t-shirts.eu

Με τα πουκάμισα που αναβοσβήνουν είναι πολύ πιο εκφραστικά από τα τυπικά τυπωμένα μπλουζάκια. Το λογότυπό σας θα αναβοσβήνει σε όλα τα συμβάντα των πελατών σας. Ιδανικό για σουβενίρ, υπέροχο για διαφημιστικές δράσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

προσαρμοσμένα πουκάμισα


Εάν σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Βήμα: Για τον υπολογισμό της τιμής πρέπει να μας γράψετε πολλά κομμάτια από προσαρμοσμένα μπλουζάκια που θέλετε να δημιουργήσετε. Επίσης, πρέπει να καθορίσετε τα ακριβή μεγέθη των μπλουζών (S - XXXL) και τη χώρα παράδοσης για τον υπολογισμό του κόστους αποστολής. Η έκπτωση ποσότητας εξαρτάται από τον αριθμό των κομματιών που θέλετε να παράγετε. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 5 τεμ.

2. Βήμα: Χρειαζόμαστε το λογότυπο ή το σχεδιασμό γραφικών σας για προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια πάνελ LED σε υψηλή ανάλυση (ιδανικό σε καμπύλες).

3. Βήμα: Ετοιμάζουμε την κινούμενη εικόνα του προσαρμοσμένου πίνακα LED με το λογότυπο ή το σχέδιο γραφικών σας και θα σας στείλουμε μέσω e-mail σε ένα αρχείο GIF για επιβεβαίωση.

4. Βήμα: ΕΑΝ θα συμφωνήσετε με την κίνηση των πάνελ LED, θα σας στείλουμε δεδομένα για προπληρωμή. Δεχόμαστε paypal ή τραπεζική μεταφορά.

5. Βήμα: Αφού λάβουμε την πληρωμή, θα ξεκινήσουμε με τη διαδικασία παραγωγής. Συνήθως χρειάζονται 7 - 14 ημέρες - εξαρτάται από το συνολικό ποσό των παραγγελθέντων τεμαχίων ειδικών μπλουζών.

6. Βήμα: Όταν ολοκληρώσουμε την παραγωγή των προσαρμοσμένων μπλουζών LED, θα σας στείλουμε ένα πακέτο με την παραγγελία σας στη διεύθυνση παράδοσης από την 1η θέση ταχυδρομικής υπηρεσίας ή την εταιρεία ταχυμεταφορών GLS και θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας online.

Παρέχουμε προσαρμοσμένα πουκάμισα LED παγκοσμίως. Έχουμε πελάτες σε 31 χώρες του κόσμου.

Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά, στείλτε μας τις απαιτήσεις σας σχετικά με τα προσαρμοσμένα μπλουζάκια που αναβοσβήνουν απευθείας στο [email protected]

προσαρμοσμένα πουκάμισα led μπλουζάκι με προσαρμοσμένο led προσαρμοσμένα πουκάμισα που αναβοσβήνουν ή περισσότερο ..

!!! Σημειώστε ότι υπάρχουν εταιρείες από την Κίνα που παράγουν πολύ φθηνά μπλουζάκια με ειδικές προδιαγραφές με υλικά CHEAPER και επομένως τα προϊόντα είναι συχνά ελαττωματικά και το φως είναι λιγότερο εκφραστικό !!!

Πουλάμε ποιοτικά προσαρμοσμένα μπλουζάκια με κορυφαία υλικά. Επιπλέον, προσφέρουμε ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ. Έχουμε πιστοποίηση CE και ROHS των προϊόντων μας. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2008 - Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

μπλουζάκια με προσαρμοσμένα led

Προδιαγραφές πουκάμισων LED:

  • Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι. Τα υψηλής ποιότητας μπλουζάκια είναι διαθέσιμα μόνο σε μαύρο χρώμα.
  • Το πάνελ LED είναι προσαρτημένο στο πουκάμισο μέσω του φερμουάρ Velcro - επιτρέπει την εύκολη αποσυναρμολόγηση του πάνελ.
  • Το μίνι πακέτο ή η μονάδα ελέγχου (όπου είναι τοποθετημένη η μπαταρία) αφαιρείται λόγω πλύσης μπλουζών.
  • Το μίνι πακέτο είναι εξοπλισμένο με το διακόπτη ON / OFF και τον ευαίσθητο τροχό κύλισης - μπορείτε να επιλέξετε είτε υψηλή είτε χαμηλή ευαισθησία.
  • Μπαταρίες: 4 x AAA (δεν περιλαμβάνονται)

Εάν η εταιρεία σας θέλει να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, τα πουκάμισα LED που αναβοσβήνουν αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στη στρατηγική μάρκετινγκ. Είναι πραγματικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ για προωθήσεις και εκδηλώσεις και πραγματικά ξεχωρίζουν στο πλήθος οπουδήποτε τα χρησιμοποιείτε!

προσαρμοσμένες μπλούζες

Συχνές ερωτήσεις για μπλουζάκια LED

Πώς λειτουργεί;
Χρησιμοποιείται η τεχνολογία ηλεκτροφωταύγειας για να τα κάνει να αναβοσβήνουν. Το πάνελ LED είναι κατασκευασμένο από λεπτό χαρτί και εύκαμπτο υλικό. Αυτό σημαίνει, ότι αν φοράτε αυτό το μπλουζάκι, αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο σαν να φοράτε κλασικό μπλουζάκι. Η τεχνολογία αισθητήρα ήχου μπορεί να ανάψει με ήχο, ή θόρυβο ή μουσική. Το πάνελ LED είναι προσαρτημένο στο μπλουζάκι μέσω φερμουάρ Velcro. Το μίνι κουτί ελέγχου διατίθεται ξεχωριστά και μπορεί να αγκιστρωθεί στη ζώνη σας. Μπορείτε να αλλάξετε το κουμπί on / off στο μίνι κουτί ελέγχου (μετατροπέας) για να ελέγξετε τα φώτα και την ευαισθησία του ήχου.

Πώς τροφοδοτείται και πόσο καιρό λειτουργεί;
Τροφοδοτείται από 4 μπαταρίες AAA 1,5V. Η ισχύς της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει 10-14 ώρες, ανάλογα με το χρονικό διάστημα χρήσης ή ανάλογα με τη μάρκα της μπαταρίας.

Πώς μπορώ να τα πλύνω;
Τα led μπλουζάκια μπορούν να πλυθούν εύκολα. Απλώς αποσυνδέστε το πάνελ LED με καλώδια από το μπλουζάκι και αφαιρέστε την μπαταρία.

Μερικές αναφορές προσαρμοσμένων μπλουζών LED:

μπλουζάκι με ειδική επένδυση pepsiπροσαρμοσμένο πουκάμισο rcn

μπλουζάκια redbull custom ledherbalife προσαρμοσμένα πουκάμισα lede-jazero

Τζον Γκάλεν
Τζον Γκάλεν "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με μπλουζάκια με λογότυπο της εταιρείας μας. Μπορούμε να προτείνουμε αυτήν την εταιρεία, υπέροχα σέρβις και τέλειο προϊόν."
adela αποστολέας
Adala Sender "Τα μπλουζάκια με προσαρμοσμένες προδιαγραφές πληρούν ακριβώς την απαίτησή μας για νέο εργαλείο μάρκετινγκ. Γρήγορη παράδοση, τέλεια επικοινωνία από τον πωλητή."
peter kniebel Πίτερ Κίνιμπελ "Η εταιρεία μου αναζητά προμηθευτή μπλουζών με λογότυπο και βρήκαμε αυτήν την εταιρεία. Λάβαμε μεγάλη απόφαση όταν το παραγγείλαμε. Η τέλεια σχέση ποιότητας / τιμής και ποιότητας είναι πολύ καλή."
eugen malik Eugen Malik "Είμαστε μια εταιρεία μάρκετινγκ και έχουμε πολλούς πελάτες για τους οποίους παρέχουμε υπηρεσίες προώθησης και μάρκετινγκ. Στους πελάτες μας αρέσουν τα προσαρμοσμένα μπλουζάκια, βρήκαμε αυτό το προϊόν πραγματικά χρήσιμο για να προσελκύσει την προσοχή δυνητικών πελατών."
eva sklalska Εύα Σκάλσκα "Τέλεια συνεργασία, γρήγορη παράδοση και μεγάλη αξία - Κορυφαίος πωλητής !!!"

Προσαρμοσμένα μπλουζάκια βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας YT - YouTube youtube

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (3)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

ism

Απλά ένα ακίνητο μπλουζάκι

ismanden82 απάντηση

Γεια, μπορείτε παιδιά να δημιουργήσετε ένα σορτς Ποιος δεν αντιδρά σε οποιοδήποτε είδος ήχου αλλά αντίθετα είναι μόνο φωτισμός; Θα μπορούσε να είναι φοβερό αν μπορούσες να τριγυρνάς στην πόλη με ένα μπλουζάκι. Φωτίζει μόνο την πόλη;

Μετάφραση από: en
Cool Mania

Custom - Σχεδιασμός μπλουζιού LED

Mario Bruchanik απάντηση

ΓΕΙΑ
Ναι φυσικά, μπορούμε να φτιάξουμε και custom panel led με αυτόματο αναβοσβήνει (αντί για ενεργοποιημένο ήχο).
Εάν ενδιαφέρεστε, ελέγξτε τη διεύθυνση: https://www.led-t-shirts.eu/order

Μετάφραση από: en
Vic

Ατομικό πουκάμισο

Victor Baart απάντηση

Θέλω να δώσω σε έναν φίλο μου ένα custom led πουκάμισο (απλώς ένα κείμενο που ανταποκρίνεται στη μουσική). Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε μονά πουκάμισα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετάφραση από: en
Cool Mania

Custom - Σχεδιασμός μπλουζιού LED

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια, συγγνώμη αλλά η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 5 τεμ. Δεν μπορούμε να παράγουμε μόνο 1 τεμ. Ευχαριστώ για την κατανόηση..

Μετάφραση από: en
mic

προσαρμοσμένη led έρευνα πουκάμισο

Γεια σας, μπορείτε να φτιάξετε τα πουκάμισα led με ισοσταθμιστή, όπου το patter ανάβει ως απόκριση στον ήχο;

Μετάφραση από: en
Cool Mania

Custom - Σχεδιασμός μπλουζιού LED

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια σου Μιχάλη, ναι, φυσικά μπορούμε να προσαρμόσουμε μπλουζάκια led με το δικό σου λογότυπο ή σχέδιο και το μοτίβο να ανάβει σύμφωνα με οποιονδήποτε ήχο ή μουσική.

Μετάφραση από: en
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη