ΧΑΜΟΓΕΛΟΣ - φωτεινή επιγραφή LED νέον κρεμασμένη στον τοίχο

Κωδικός: 78-100
108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

SMILE - φωτεινή επιγραφή νέον LED στον τοίχο που κρεμιέται ως κομψή διαφήμιση σε εμπορικά καταστήματα (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ).

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

SMILE - φωτεινή επιγραφή νέον LED στον τοίχο που κρεμιέται ως κομψή διαφήμιση σε εμπορικά καταστήματα (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ). Διαφημιστικό φωτιζόμενο banner και φωτιζόμενες LED διακοσμητικές και ενημερωτικές επιγραφές που θα δώσουν στο χώρο σας μια ανατροπή και θα τραβήξουν την έλξη όλων . Η κομψή διακόσμηση, που συνήθως μπορείτε να βρείτε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, είναι πλέον διαθέσιμη και για το σπίτι ή την επιχείρησή σας .  

Τα κλασικά διαφημιστικά banner ή αφίσες γίνονται εμπειρία και πολλοί από εμάς δεν τα παρατηρούμε πια, χάρη στον οπτικό υπερπληθυσμό τους. Στον καθένα μας αρέσει να διαφοροποιείται με κάτι διαφορετικό και αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις όπου είναι κυριολεκτικά απαραίτητο. Χάρη στις διακοσμητικές επιγραφές ή τα λογότυπα με φωτισμό LED, μπορείτε να φωτίσετε τον χώρο ή να προσελκύσετε την προσοχή όλων γύρω σας. Διαφημίσεις LED που θα σας αναδείξουν.

Φωτιζόμενες επιγραφές NEON - η καλύτερη διαφήμιση LED

Χαμόγελο led λαμπερό σημάδι στον τοίχο νέον φως

Φωτιζόμενες διακοσμητικές επιγραφές LED - οι οποίες, χάρη στο φως, ξεχωρίζουν από τους συνηθισμένους φορείς διαφήμισης και πληροφοριών. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να τα τοποθετήσετε επανειλημμένα όπου θέλετε. Είναι ιδανικά για γραφεία (για να κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο), εμπορικές εγκαταστάσεις (ως αποτελεσματική διαφήμιση ή αφίσα) ή για το σπίτι σας (ως μοντέρνο σχέδιο). Θα χρησιμεύσουν επίσης ως φωτεινές πινακίδες πλοήγησης για να προσελκύσουν τον πελάτη. Μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικές επιγραφές LED σχεδόν οπουδήποτε.

Φωτιζόμενη επιγραφή - ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Η φωτεινή επιγραφή λάμπει σε ζεστό λευκό χρώμα. Τροφοδοτείται μέσω υποδοχής USB, είτε σε προσαρμογέα, σε είσοδο USB σε υπολογιστή ή σε τράπεζα τροφοδοσίας USB . Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει μήκος 150 cm.

SMILE φωτιζόμενη φωτεινή ένδειξη LED στον τοίχο

Προδιαγραφές:

Μοτίβο: ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Ανοιχτό χρώμα: ζεστό λευκό χρώμα
Διαστάσεις: 31x13,5x1,7cm
Τροφοδοσία: Καλώδιο USB 5V
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας: περίπου. 150 εκ
Με δύο τρύπες για κρέμασμα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x φωτεινή επιγραφή LED - λευκό

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη