Φωτιστικά Φτερά στον τοίχο - Διακόσμηση νέον με οπίσθιο φωτισμό led

Κωδικός: 78-048
130,90 U$ 108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Φωτιστικά φτερά στον τοίχο - Διακόσμηση νέον με οπίσθιο φωτισμό LED, με τα οποία όλοι θα θέλουν να τραβήξουν μια φωτογραφία.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Φωτιστικά Φτερά στον τοίχο - Η διακόσμηση νέον με οπίσθιο φωτισμό LED είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ με το οποίο όλοι θα θέλουν να βγάλουν μια φωτογραφία. Φωτεινό διαφημιστικό banner και διακοσμητικά φωτιστικά LED και ενημερωτικές πινακίδες, που θα προσθέσουν λάμψη στο χώρο σας και εγγυημένα ότι κανείς δεν θα παραβλέψει. Η κομψή διακόσμηση από νέον, που θα βρείτε συνήθως σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, είναι πλέον διαθέσιμη και για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα κλασικά διαφημιστικά banner ή πάνελ γίνονται εμπειρία και πολλοί από εμάς δεν τα προσέχουμε πια, χάρη στον οπτικό υπερπληθυσμό τους. Στον καθένα μας αρέσει να τον διακρίνει κάτι διαφορετικό, και αυτό αφορά τόσο το άτομο όσο και την επιχείρηση, όπου είναι κυριολεκτικά απαραίτητο. Χάρη στην πινακίδα λάμψης LED, θα φωτίσετε τον χώρο ή θα προσελκύσετε την προσοχή όλων γύρω. Διαφημίσεις LED που θα αιχμαλωτίσουν κάθε επίσκεψη ή πελάτη.

Φωτιζόμενα φτερά LED - Διακόσμηση τοίχου από νέον

φτερά νέον λαμπερό πανό σε έναν τοίχο

Φωτιζόμενες επιγραφές NEON με LED - εντυπωσιακή διαφήμιση με νέον LED

led φως τοίχο σημάδι φωτεινά φτερά

Φωτεινές διακοσμητικές επιγραφές LED - οι οποίες, χάρη στον φωτισμό, ξεχωρίζουν ανάμεσα στα συνηθισμένα διαφημιστικά και ενημερωτικά πανό. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να τα τοποθετείτε επανειλημμένα όπου θέλετε. Είναι ιδανικά για γραφεία (για να κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο), για τις επιχειρήσεις σας (ως αποτελεσματική διαφήμιση ή αφίσα) ή για το σπίτι σας (ως μοντέρνο σχέδιο). Θα χρησιμεύσουν επίσης ως φωτεινές πινακίδες LED πλοήγησης για να προσελκύσουν τον πελάτη. Οι διακοσμητικές επιγραφές με φως LED παραδίδονται απευθείας σε ένα ημιδιαφανές πλαστικό μαξιλαράκι, ώστε να μπορείτε να τις τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Φωτιζόμενο λογότυπο - Φτερά

διακόσμηση φωτός led

Η ταμπέλα νέον λάμπει λευκό. Τροφοδοτείται μέσω υποδοχής USB, είτε σε προσαρμογέα, είτε σε θύρα USB σε υπολογιστή ή σε τράπεζα ισχύος . Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει μήκος 180 cm και διαθέτει πρακτικό διακόπτη. Οι διαστάσεις της φωτεινής επιγραφής WINGS είναι 44x35 cm. Το λογότυπο φωτός είναι κατάλληλο για τη λειτουργία σας, καθώς και για το παιδικό δωμάτιο, ως διακοσμητικό φωτιστικό.

led πανό

Προδιαγραφές:

Μοτίβο: Φτερά
Ανοιχτό χρώμα: λευκό
Διαστάσεις: 44x35 cm
Τροφοδοσία: USB 5V
Μήκος καλωδίου ρεύματος: περίπου. 180 εκ
Διακόπτης καλωδίου: ναι

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Λογότυπο led

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη