Πινακίδα OPEN - διαφημιστική πινακίδα LED λαμπερή φωτιζόμενη διαφήμιση

Κωδικός: 78-090
108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Πινακίδα OPEN - διαφημιστική πινακίδα LED λαμπερή φωτιζόμενη διαφήμιση από νέον, ιδανική διακόσμηση τοίχων σε εμπορικές εγκαταστάσεις (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ).

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Πινακίδα OPEN - διαφημιστική πινακίδα LED λαμπερή φωτιζόμενη διαφήμιση, ιδανική διακόσμηση τοίχων σε εμπορικά καταστήματα (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ), για προσέλκυση πιθανών πελατών. Διαφημιστικό φωτιζόμενο banner και φωτιζόμενες LED διακοσμητικές και ενημερωτικές επιγραφές που θα δώσουν στο χώρο σας μια ανατροπή και θα τραβήξουν την έλξη όλων . Η κομψή διακόσμηση, που συνήθως μπορείτε να βρείτε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, είναι πλέον διαθέσιμη και για το σπίτι ή την επιχείρησή σας .  

Τα κλασικά διαφημιστικά banner ή αφίσες γίνονται εμπειρία και πολλοί από εμάς δεν τα παρατηρούμε πια, χάρη στον οπτικό υπερπληθυσμό τους. Στον καθένα μας αρέσει να διαφοροποιείται με κάτι διαφορετικό, και αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις όπου είναι κυριολεκτικά απαραίτητο. Χάρη στις διακοσμητικές επιγραφές ή τα λογότυπα με φωτισμό LED, μπορείτε να φωτίσετε τον χώρο ή να προσελκύσετε την προσοχή όλων γύρω σας. Διαφημίσεις LED που θα σας αναδείξουν.

Φωτιζόμενες επιγραφές NEON - η καλύτερη διαφήμιση LED

ανοιχτή - φωτιζόμενη φωτεινή επιγραφή LED κρεμασμένη στον τοίχο

Φωτιζόμενες διακοσμητικές επιγραφές LED - οι οποίες, χάρη στο φως, ξεχωρίζουν από τους συνηθισμένους φορείς διαφήμισης και πληροφοριών. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να τα τοποθετείτε επανειλημμένα όπου θέλετε . Είναι ιδανικά για γραφεία (για να κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο), εμπορικές εγκαταστάσεις (ως αποτελεσματική διαφήμιση ή αφίσα) ή για το σπίτι σας (ως μοντέρνο σχέδιο). Θα χρησιμεύσουν επίσης ως φωτεινές πινακίδες πλοήγησης για να προσελκύσουν τον πελάτη. Μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικές επιγραφές LED σχεδόν οπουδήποτε.

Φωτιζόμενη επιγραφή - ΑΝΟΙΧΤΟ

Η φωτεινή επιγραφή λάμπει σε ζεστό λευκό χρώμα. Τροφοδοτείται χρησιμοποιώντας μια υποδοχή USB, είτε σε έναν προσαρμογέα, μια είσοδο USB σε έναν υπολογιστή ή μια τράπεζα τροφοδοσίας USB . Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει μήκος 150 cm.

ανοιχτή διαφημιστική πινακίδα στον τοίχο led κρεμαστό νέον

Προδιαγραφές:

Μοτίβο: ΑΝΟΙΧΤΟ
Ανοιχτό χρώμα: ζεστό λευκό
Διαστάσεις: 28,5x1,7x15cm
Τροφοδοσία: Καλώδιο USB 5V
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας: περίπου. 150 εκ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x φωτεινή επιγραφή LED

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη