Δέντρο LED έξυπνο ελεγχόμενο μέσω κινητού 1,5m - Twinkly Tree - 250 τεμάχια RGB + BT + Wi-Fi

Κωδικός: 78-028
328,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 274,09 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Δέντρο LED έξυπνο ελεγχόμενο μέσω κινητού 1,5m - Twinkly Tree - 250 τεμάχια RGB + BT + Wi-Fi. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με έλεγχο φώτων μέσω εφαρμογής σε smartphone.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Δέντρο LED έξυπνο ελεγχόμενο μέσω κινητού 1,5m - Twinkly Tree - 250 τεμάχια RGB + BT + Wi-Fi. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με έλεγχο φώτων μέσω εφαρμογής σε smartphone. Αυτά τα επαναστατικά φώτα δέντρων LED φέρνουν μοναδικές διακοσμήσεις φωτισμού στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Δέντρο LED - τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android και iOS . Το τεχνητό δέντρο αποτελείται από τρία τμήματα, έχει 36 κλαδιά και φώτα σε 6 σειρές, το συνολικό ύψος του δέντρου είναι 1,5 μέτρα.

Φωτεινό δέντρο LED Smart - έλεγχος των λειτουργιών χρώματος μέσω της εφαρμογής απευθείας στο κινητό τηλέφωνο

χριστουγεννιάτικο δέντρο με φώτατεχνητό λαμπερό δέντροχριστουγεννιάτικο δέντρο στο κινητό

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίσουν και θα φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο. Τα φώτα είναι σχεδιασμένα για εσωτερική χρήση - προστασία IP20 .

Δέντρο με φώτα - έξυπνο χριστουγεννιάτικο δέντρο LED TWINKLY - 250τμχ

φώτα χριστουγεννιάτικου δέντρου με twinkly led

Χριστουγεννιάτικο δέντρο LED - TWINKLY φώτα - 250τμχ

φωτισμός δέντρων twinkly

Το τεχνητό δέντρο αποτελείται από τρία τμήματα, έχει 36 κλαδιά και φώτα σε 6 σειρές - συνολικά 400 κομμάτια φώτων LED . Το καλώδιο έχει μαύρο-πράσινο χρώμα - για συγχώνευση με το δέντρο. Η δίοδος RGB σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να κάνουν μια ελαφριά σκιά RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων . Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από την κλίμακα χρώματος. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι με τον Βοηθό Google και το Amazon Alexa.

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα χρωματιστό πλαίσιο στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την ταυτόχρονα με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

Χριστουγεννιάτικες έξυπνες λάμπες

Φώτα LED - Χριστουγεννιάτικο δέντρο που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και μπορείτε στη συνέχεια να ορίσετε εύκολα διαφορετικό χρώμα για κάθε λαμπτήρα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από τη διαδικτυακή συλλογή, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

twinkly κινητή εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ενεργοποιείται και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyέλεγχος των φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουτο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντροwifi led strip

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , το δέντρο Cristmas θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα αλλάξει στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που είναι διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα μεταβαλλόμενα φώτα στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι Η συσκευή USB MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

twinkly μουσική

Μια μοναδική δίοδος LED που έχει όλα τα φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου - 16 εκατομμύρια αποχρώσεις

οδηγημένη λωρίδα φωτόςφώτα led wifi

Χαρακτηριστικά:

συν 250 LED
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth
συν Φως RGB
συν Αποτελείται από 3 μέρη


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWT250STP-BEU
Ύψος δέντρου: 1,5 μέτρα
Αριθμός διόδων: 250
Ανθεκτικότητα: IP20
Διάμετρος διόδων: 4,3 mm
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Τύπος LED: RGB διάσπαρτα, ευθεία
Καλώδιο: μαύρο-πράσινο
Τάση εισόδου: 240V
Τάση εξόδου: 24V / 1,5A
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Χριστουγεννιάτικο δέντρο με 250 διόδους + χειριστήριο
Προσαρμογέας 1x
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (1)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Chr

Είναι RGB + W ή απλά RGB;

Christin Klös απάντηση

Είναι RGB + W ή απλά RGB;

Μετάφραση από: no
Cool Mania

Δέντρο LED έξυπνο ελεγχόμενο μέσω κινητού 1,5m - Twinkly Tree - 250 τεμάχια RGB + BT + Wi-Fi

Mario Bruchanik απάντηση

RGB

Μετάφραση από: no
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη