LED λυχνίες LED Twinkly προγραμματιζόμενες 1,5 m - Twinkly Line - 100 τεμ. RGB + BT + WiFi

Κωδικός: 78-034
86,90 U$ 53,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 44,91 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

LED λυχνίες LED Twinkly προγραμματιζόμενες 1,5 μέτρα - Twinkly Line - με 100 τεμ φώτα LED RGB, BT + Wi-Fi με έλεγχο μέσω APP.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

LED λυχνίες LED Twinkly προγραμματιζόμενες 1,5 μέτρα - Twinkly Line - με 100 τεμάχια LED φώτα RGB, BT + Wi-Fi με έλεγχο μέσω APP. Αυτή η επαναστατική ελαφριά αλυσίδα LED φέρνει μια μοναδική ελαφριά διακόσμηση στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android, iOS . Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο 3Μ στο πίσω μέρος της ταινίας για εύκολη εγκατάσταση και τοποθέτηση οπουδήποτε. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει έναν ελεγκτή - σύνδεση και έλεγχο Wi-Fi / Bluetooth, έναν προσαρμογέα και μια λωρίδα φωτός 1,5 μέτρων. Για να επεκτείνετε το μήκος της ταινίας, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον λωρίδες LED μήκους 1,5 μέτρων και, συνεπώς, να δημιουργήσετε το δικό σας απαιτούμενο μήκος της συνολικής ταινίας / φωτισμού. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον λωρίδες LED στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Έξυπνη λωρίδα LED χρώματος RGB - LED Twinkly 100 τεμ LED

LED λυχνία λυχνία ελέγχου twinkly μέσω app

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίσουν και θα φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο. Τα φώτα είναι σχεδιασμένα για εσωτερική χρήση - προστασία IP20 . Η ταινία έχει μήκος 2 μέτρα, το φωτισμένο τμήμα με διόδους είναι 1,5 m και έχει 100 RGB LED λαμπτήρες.

λωρίδα με οδηγημένη γραμμή twinkly

Λωρίδες LED διακοσμητικές λωρίδες - λωρίδα 1,5M - TWINKLY LINE (100 τεμ φώτα)

φώτα με λυχνία LED

Η λωρίδα φωτός αποτελείται από 100 τεμάχια φώτων LED κατάλληλα για οποιαδήποτε διακόσμηση. Το   Η δίοδος RGB σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να κάνουν μια ελαφριά σκιά RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων . Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από την κλίμακα χρώματος. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι με τον Βοηθό Google και το Amazon Alexa.

led ταινίες προγραμματιζόμενες μέσω app

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε να έχετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα έγχρωμο πλαίσιο και μια λάμψη LED στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την ταυτόχρονα με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

Όμορφη διακόσμηση φωτός - ορίστε τα δικά σας χρώματα, κινούμενα σχέδια και μοτίβα φώτων LED μαζί για πολλές συσκευές LED

Διακοσμητικό φωτισμό Universal LED που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

led strips rgb προγραμματιζόμενα

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και μπορείτε στη συνέχεια να ορίσετε εύκολα διαφορετικό χρώμα για κάθε λαμπτήρα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από τη διαδικτυακή συλλογή, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

twinkly κινητή εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ενεργοποιείται και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyέλεγχος των φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουwifi led strip

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , το δέντρο Cristmas θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα αλλάξει στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που είναι διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα μεταβαλλόμενα φώτα στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι Η συσκευή USB MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

twinkly μουσική

Ένα μοναδικό LED που έχει όλα τα φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου

οδηγημένη λωρίδα φωτόςφώτα led wifi

Χαρακτηριστικά:

συν 100 LED
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth
συν RGB light - κλίμακα 16 mil. χρωματιστά
συν Καθολική χρήση
συν Μήκος 1,5 μέτρα


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWL100STW-BEU
Αριθμός διόδων: 100
Ανθεκτικότητα: IP20
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Μήκος καλωδίου: 2 μέτρα
Μήκος του φωτιζόμενου τμήματος: 1,5 μέτρα
Τύπος LED: RGB
Καλώδιο: μαύρο
Τάση εισόδου: 240V
Τάση εξόδου: 24V / 1A
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x λωρίδα LED 1,5 μέτρα με 100 διόδους + ελεγκτή
Προσαρμογέας 1x
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

100%
100%
Dávid H.

LED λυχνίες LED Twinkly προγραμματιζόμενες 1,5 m - Twinkly Line - 100 τεμ. RGB + BT + WiFi

Αγόρασα τη λωρίδα led για το σαλόνι, ως εσωτερική επένδυση του τοίχου του σαλονιού. Χάρη στη δυνατότητα αλλαγής των φώτων μέσω smartphone, μπορώ να προσαρμόσω τον φωτισμό στη διάθεσή μου. Είναι υπέροχο που μπορώ να ελέγξω πολλαπλές λωρίδες φωτός μέσω μιας εφαρμογής.
Εφαρμογή κινητού
Απλή εγκατάσταση
Μετάφραση από: sk