Πρόσθετη λωρίδα LED 1,5 m για Twinkly Line - 100 τεμάχια RGB

Κωδικός: 78-035
53,90 U$ 42,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 35,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Πρόσθετη λωρίδα LED 1,5 m για Twinkly Line - 100 τεμάχια RGB - χρησιμοποιείται για την επέκταση της λωρίδας φωτός LED - κολλητική πλάτη.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Πρόσθετη λωρίδα LED 1,5 m για Twinkly Line - 100 τεμάχια RGB - χρησιμοποιείται για την επέκταση της λωρίδας φωτός LED - κολλητική πλάτη. Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο 3Μ στο πίσω μέρος της ταινίας για εύκολη εγκατάσταση και τοποθέτηση οπουδήποτε. Αυτό το πακέτο περιέχει μια πρόσθετη λωρίδα φωτός 1,5 μέτρων , η οποία συνδέεται εύκολα στην κύρια γραμμή Twinkly με έναν ελεγκτή χρησιμοποιώντας έναν ενσωματωμένο σύνδεσμο. Μπορείτε να αγοράσετε λωρίδα LED Twinkly Line με ελεγκτή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δημιουργήστε το δικό σας επιθυμητό μήκος συνολικής λωρίδας / φωτισμού. Μπορείτε να συνδέσετε πολλές λωρίδες φωτός στη σειρά.

σύνδεσμος twinkly

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίσουν και θα φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο. Τα φώτα είναι σχεδιασμένα για εσωτερική χρήση - προστασία IP20 . Η ταινία έχει μήκος 1,5 μέτρα και έχει 100 λαμπτήρες LED RGB.

twinkly rgb ταινία

Φωτεινή διακοσμητική λωρίδα LED 1,5M - TWINKLY LINE (100 τεμ φώτα)

Οι λωρίδες LED ανάβουν

Η λωρίδα φωτός αποτελείται από 100 τεμάχια φώτων LED κατάλληλα για οποιαδήποτε διακόσμηση. Το   Η δίοδος RGB σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να κάνουν μια ελαφριά σκιά RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων . Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από την κλίμακα χρώματος. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι με τον Βοηθό Google και το Amazon Alexa.

λωρίδες LED που φωτίζονται μέσω προγραμματιζόμενης εφαρμογής

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε να έχετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα έγχρωμο πλαίσιο και μια λάμψη LED στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την ταυτόχρονα με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

Όμορφη διακόσμηση φωτός - ορίστε τα δικά σας χρώματα, κινούμενα σχέδια και μοτίβα φώτων LED μαζί για πολλές συσκευές LED

Διακοσμητικό φωτισμό Universal LED που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

λυχνία με λαμπερή λάμπα

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και μπορείτε στη συνέχεια να ορίσετε εύκολα διαφορετικό χρώμα για κάθε λαμπτήρα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από τη διαδικτυακή συλλογή, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

twinkly κινητή εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ενεργοποιείται και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyέλεγχος των φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουwifi led strip

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , το δέντρο Cristmas θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα αλλάξει στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που είναι διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα μεταβαλλόμενα φώτα στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι Η συσκευή USB MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

twinkly μουσική

Ένα μοναδικό LED που έχει όλα τα φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου

οδηγημένη λωρίδα φωτόςφώτα led wifi

Χαρακτηριστικά:

συν 100 LED
συν Ενσωματωμένη σύνδεση σύνδεσης
συν Αυτοκόλλητο 3Μ στο πίσω μέρος
συν RGB light - κλίμακα 16 mil. χρωματιστά
συν Καθολική χρήση
συν Μήκος 1,5 μέτρα


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWL100ADP-B
Αριθμός διόδων: 100
Ανθεκτικότητα: IP20
Σύνδεση: ενσωματωμένος σύνδεσμος και στα δύο άκρα
Μήκος ταινίας: 1,5 μέτρα
Τύπος LED: RGB
Καλώδιο: μαύρο
Τάση εισόδου: 240V
Τάση εξόδου: 24V / 1A
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Πρόσθετη λωρίδα LED 1,5 μέτρα με 100 διόδους
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη