Τετράγωνο φως RGB Smart 7x (20x20 cm) - LED Twinkly Squares RGB + BT + WiFi

Κωδικός: 78-081
262,90 U$ 174,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 145,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Τετράγωνο φως RGB Smart για τοίχο 7x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi με έλεγχο μέσω APP.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Τετράγωνο φως RGB Smart για τοίχο 7x (20x20cm) 8x8 = 64 pixels - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi με έλεγχο μέσω APP. Αυτή η επαναστατική ελαφριά αλυσίδα LED φέρνει μια μοναδική φωτεινή διακόσμηση στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android, iOS . Αυτή η συσκευασία περιέχει ένα χειριστήριο - σύνδεση και έλεγχο Wi-Fi/Bluetooth και 7 φωτεινά τετράγωνα, το καθένα διαστάσεων 20x20cm. Υπάρχουν 64 λυχνίες LED των 8x8 pixel σε κάθε τετράγωνο. Ρυθμιζόμενα φώτα RGB του II. γενιάς Twinkly Squares.

Μοναδικό τετράγωνο φωτός LED για χρώμα τοίχου RGB - LED Twinkly Squares 7x 64 τμχ LED

προγραμματιζόμενο τετράγωνο

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο εμφάνισης. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίσουν και θα φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο. Η λωρίδα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους - προστασία IP20 .

Διακοσμητικά τετράγωνα φωτός LED - TWINKLY SQUARES (64 τεμάχια φώτα σε ένα τετράγωνο)

λαμπερό τετράγωνο στον τοίχο

Η λωρίδα φωτός αποτελείται από 64 κομμάτια φώτα LED κατάλληλα για κάθε διακόσμηση. Η δίοδος RGB σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να δημιουργήσουν μια φωτεινή απόχρωση RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων . Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από τη χρωματική κλίμακα. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

Όμορφη φωτεινή διακόσμηση - ορίστε τα δικά σας χρώματα, κινούμενα σχέδια και μοτίβα φώτων LED μαζί για πολλές συσκευές LED

led λαμπερό τετράγωνο

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε να έχετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα χρωματιστό πλαίσιο και ένα βεγγαλικό LED στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την αμέσως με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

διακόσμηση τοίχου με φως led

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και στη συνέχεια μπορείτε εύκολα να ορίσετε διαφορετικό χρώμα για κάθε λάμπα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από τα προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από την ηλεκτρονική συλλογή ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

led έξυπνο τετράγωνο στον τοίχο που λάμπει

Universal φωτιστικό στολίδι LED που ελέγχεται μέσω εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

εφαρμογή twinkly για κινητά

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, τον ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και πολλά άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ανάβει και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

twinkly εφαρμογήέλεγχος φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουλωρίδα led wifi

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα μεταβεί στον ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει μια σειρά από μοτίβα και θέματα διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα φώτα που αλλάζουν στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι. Συσκευή USB Το MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο e-shop μας.

twinkly μουσική

Χαρακτηριστικά:

συν 64 LED σε ένα τετράγωνο
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Wi-Fi και σύνδεση Bluetooth
συν Φως RGB - κλίμακα 16 χιλ. χρωματιστά
συν Καθολική χρήση
συν 7 τετράγωνα LED στη συσκευασία


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWQ064STW-07-BEU
Αριθμός διόδων: 64 ανά τετράγωνο
Ανθεκτικότητα: IP20
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Διαστάσεις φωτιζόμενου μέρους: 20x20cm
Τύπος LED: RGB
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

7x τετράγωνο φωτιστικό LED με 64 διόδους
1x Εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη