Twinkly Squares - Προγραμματιζόμενο τετράγωνο LED 6x (20x20 cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Κωδικός: 78-084
262,90 U$ 174,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 145,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Twinkly Squares - Προγραμματιζόμενο τετράγωνο LED 6x (20x20cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi με έλεγχο APP.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Twinkly Squares - Προγραμματιζόμενο τετράγωνο LED 6x (20x20cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi με έλεγχο APP. Αυτό το επαναστατικό τετράγωνο φωτισμού LED φέρνει μια μοναδική διακόσμηση φωτισμού στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή τόσο με Android όσο και με iOS. Αυτή η συσκευασία περιέχει ένα χειριστήριο - σύνδεση και χειριστήριο Wi-Fi/Bluetooth και 6 φωτεινά τετράγωνα, το καθένα διαστάσεων 20x20cm. Υπάρχουν 64 φώτα LED 8x8 pixel σε κάποιο τετράγωνο. Ρυθμιζόμενα φώτα RGB II. γενιά Twinkly Squares.

Σχεδιασμός LED φωτεινό τετράγωνο στον τοίχο έγχρωμο RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 τμχ LED

προγραμματιζόμενο τετράγωνο - twinkly τετράγωνα 6 τεμ

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίσουν και θα φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο. Η ταινία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους - προστασία IP20 .

Διακοσμητικά τετράγωνα με φως LED - TWINKLY SQUARES (64 φώτα σε ένα τετράγωνο)

Φωτιστικά τετράγωνα LED - τετράγωνα με αστραπή

Η λωρίδα φωτός αποτελείται από 64 κομμάτια φώτα LED κατάλληλα για κάθε διακόσμηση. Η δίοδος RGB σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να δημιουργήσουν μια φωτεινή απόχρωση RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων . Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από τη χρωματική κλίμακα. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού με το Google Assistant και την Amazon Alexa.

Όμορφη φωτεινή διακόσμηση - ορίστε τα δικά σας χρώματα, κινούμενα σχέδια και θέματα φώτων LED μαζί για πολλές συσκευές LED

φωτιζόμενη διακόσμηση για το διαμέρισμα - led φωτεινή πλατεία

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε να έχετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα χρωματιστό πλαίσιο και ένα βεγγαλικό LED στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την αμέσως με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

διακόσμηση τοίχου - τετράγωνο φωτιστικό led

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και στη συνέχεια μπορείτε εύκολα να ορίσετε διαφορετικό χρώμα για κάθε λάμπα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από τα προεπιλεγμένα μοτίβα, να κάνετε λήψη νέων μοτίβων από το Διαδίκτυο από την ηλεκτρονική συλλογή ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

φωτιζόμενη έξυπνη πλατεία led - στον τοίχο

Universal φωτιστικό στολίδι LED που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

εφαρμογή για κινητά - twinkly

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και πολλά άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ανάβει και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyεφαρμογή ελέγχου φωτός μέσω κινητού τηλεφώνουwifi led πλατεία

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , η φωτεινή σας διακόσμηση θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα μεταβεί στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει μια σειρά από μοτίβα και θέματα διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα φώτα που αλλάζουν στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι. Συσκευή USB Το MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο e-shop μας.

twinkly music - dongle συσκευής USB

Χαρακτηριστικά:

συν 64 LED σε ένα τετράγωνο
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Wi-Fi και σύνδεση Bluetooth
συν Φως RGB - κλίμακα 16 χιλ. χρωματιστά
συν Καθολική χρήση
συν 6 τετράγωνα LED στη συσκευασία


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWQ064STW-07-BEU
Αριθμός διόδων: 64 ανά τετράγωνο
Ανθεκτικότητα: IP20
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Διαστάσεις φωτιζόμενου μέρους: 20x20cm
Τύπος LED: RGB
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

6x τετράγωνο φωτιστικό LED με 64 διόδους
1x Εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη