Σχετικά με εμάς

Εταιρία

Το Cool-mania είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς μεταπωλητές προϊόντων LED Party και ηλεκτρονικών συσκευών. Η Cool-mania ιδρύθηκε το 2009 και εδρεύει στη Σλοβακία (κεντρική Ευρώπη). Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία είναι απλή: δώστε στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. Ποτέ δεν σταματάμε να βελτιώνουμε τη λειτουργία μας παγκόσμιας κλάσης, θέτοντας τους πελάτες - και τις ανάγκες τους - πρώτους.

cool-mania ομάδα

Media Leaders Ltd. κατέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015

Πιστοποιητικό ISO

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εκατοντάδες προϊόντα και η λίστα των κατηγοριών προϊόντων και των προσφορών προϊόντων αυξάνεται καθημερινά. Οι πελάτες της Cool-mania γνωρίζουν ότι λαμβάνουν τις καλύτερες τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων όπως
Led, gadgets, δώρα, auto, spy, fashion και πολλά άλλα. Επιπλέον, προσφέρουμε άλλα καυτά προϊόντα, όπως μπλουζάκια LED, καλώδια Glow El και ούτω καθεξής.

Προϊόντα

Οι εξαιρετικές σχέσεις μας με όλους τους μεγάλους προμηθευτές σημαίνουν ότι οι πελάτες μας θα βρίσκουν πάντα ειδικές προσφορές για ζεστά προϊόντα από κάθε ενότητα προϊόντων. Και για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα σωστά προϊόντα, διευκολύνουμε την εύρεση διαθεσιμότητας, τιμολόγησης, κριτικών και αξιολογήσεων.


Υπηρεσία

Στο Cool-mania, η εστίασή μας ήταν πάντα να βοηθήσουμε τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Γι 'αυτό επενδύσαμε στη δημιουργία ενός ιστότοπου που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται με ασφάλεια τους λογαριασμούς τους χωρίς παρέμβαση. Είναι η ενδυνάμωση, 24ωρη αυτοεξυπηρετούμενη προσέγγιση που εξασφαλίζει ότι διατηρούμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και τις τιμές μας ανταγωνιστικές .

cool mania διεύθυνση

cool mania κατάστημα κατάστημα cool mania ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ cool mania