Πλωτή σφαίρα μαγνητική (αιωρούμενη) με φως και λάμπα

Κωδικός: 11-362
U$138.00 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$115.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Πλωτή σφαίρα μαγνητική (αιωρούμενη) με φως και λάμπα. Μοναδικός περιστρεφόμενος πλανήτης κατά της βαρύτητας και αιωρούμενος πλανήτης με βάση το βιβλίο Εγκυκλοπαίδειας

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Πλωτή σφαίρα μαγνητική (αιωρούμενη) με φως και λάμπα. Το μοναδικό περιστρεφόμενο αντιβαρύτητα και ο πλανήτης της γης με το βιβλίο Εγκυκλοπαίδεια ως βάση είναι ένα εξαιρετικό εσωτερικό σχέδιο για το δωμάτιο, το γραφείο ή την επιχείρησή σας που θα προσελκύσει την προσοχή όλων γύρω από αυτό . Ο Γαλιλαίος Γαλιλαίος εκφώνησε τη θρυλική πρόταση - «Κι όμως - κινείται» (περιστροφές) , η οποία έδωσε μια εντελώς νέα κατεύθυνση στον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον πλανήτη Γη και το γύρω σύμπαν. Χάρη σε αυτόν τον ανυψωτικό κόσμο, μπορείτε να έχετε τον περιστρεφόμενο πλανήτη μας στο σπίτι . Λόγω της μαγνητικής επαγωγής, ο πλανήτης επιπλέει πάνω από την πλατφόρμα περίπου 2 cm . Είναι το σωστό αξεσουάρ για όποιον θέλει να ξεχωρίσει και να τραβήξει την προσοχή του περιβάλλοντος χώρου!

Η αντιβαρύτητα σφαίρα του κόσμου επιπλέει αυθόρμητα και περιστρέφεται πάνω από την πλατφόρμα χάρη στους μαγνήτες.

πλωτή σφαίρα μαγνητική με φως

Εκτός από την τέλεια εφαρμογή για οποιοδήποτε χώρο , ο πλανήτης μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως νυχτερινός λαμπτήρας, καθώς αυτό το μοντέλο λάμπει επίσης . Είτε πρόκειται για επίσκεψη είτε για πελάτη με αυτό το αξεσουάρ, θα κερδίσετε σίγουρα πόντους. Ο αιωρούμενος κόσμος είναι το τέλειο διακοσμητικό αξεσουάρ για άτομα που τους αρέσουν τα ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα πράγματα. Η βάση του πλανήτη έχει τη μορφή της Εγκυκλοπαίδειας, η οποία προσθέτει στην εμφάνιση της σχεδίασης.

Εκτός από το ότι είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα κατάλληλο για οποιοδήποτε χώρο, ο πλανήτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινή λάμπα, καθώς αυτό το μοντέλο λάμπει επίσης . Είτε πρόκειται για επίσκεψη είτε για πελάτη, με αυτό το αξεσουάρ, θα κερδίσετε σίγουρα πόντους. Ο πλωτός κόσμος είναι το τέλειο διακοσμητικό αξεσουάρ για άτομα που τους αρέσουν τα ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα πράγματα. Η βάση του πλανήτη έχει τη μορφή της Εγκυκλοπαίδειας, κάτι που δίνει τη σχεδίαση στον κόσμο.

Η αιωρούμενη σφαίρα περιστρέφεται αυθόρμητα γύρω από τον άξονά της, ακριβώς όπως η Γη μας.

αιωρούμενη σφαίρα

Τεχνικές προδιαγραφές:

Φως: LED 3W
Διάρκεια ζωής: 50000 ώρες
Είσοδος: AC100-240V
Έξοδος: DC 12V 1,5A
Κατανάλωση: 12W
Μέγεθος σφαίρας: 13 cm (6 ")
Περιφέρεια: 44 εκ
Ύψος σφαίρας πάνω από τη βάση: περίπου. 2 εκ
Μέγεθος βάσης: 15,5x21x2,8 cm


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Αιωρούμενη υδρόγειο
Προσαρμογέας ισχύος 1x
1x πλατφόρμα Globe
Εγχειρίδιο χρήστη 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη