Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Κωδικός: 70-001
328,90 U$ 295,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 246,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth ✅ Το WT2 Plus είναι ένας απολύτως μοναδικός μεταφραστής για αμφίδρομη φωνητική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth Το WT2 Plus είναι ένας απολύτως μοναδικός μεταφραστής για αμφίδρομη μετάφραση φωνής σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο. Ασύρματα ακουστικά με έξυπνο μεταφραστή που φέρνει επανάσταση στην επικοινωνία, ανεξάρτητα από τα γλωσσικά εμπόδια. Αυτός είναι ο πρώτος μεταφραστής ομιλίας στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη για άμεση μετάφραση σε πραγματικό χρόνο απευθείας μέσω των ακουστικών σας , χωρίς να χρειάζεται να μεταφράσετε απευθείας μέσω του smartphone σας. Αυτός ο καλύτερος διαδικτυακός μεταφραστής ομιλίας φέρνει σύνδεση του πρωτοποριακού αλγορίθμου φωνής και της τεχνολογίας αυτόματης μετάφρασης. Το WT2 Plus έχει επαναπροσδιορίσει τους μεταφραστές με σημαντικό και καινοτόμο τρόπο, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στους χρήστες και τις εταιρείες του στην αγορά. Στιγμιαία συσκευή μεταφραστή που αλλάζει την εμφάνισή σας σε επικοινωνία και ταξίδια στον κόσμο, εάν χρειαστεί να μεταφράσετε οτιδήποτε. Όχι πια ακριβός διερμηνέας γλωσσών ή μεταφραστής google.

Ο μεταφραστής WT2 είναι μια απόλυτη καινοτομία και ένα από τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς

διαδικτυακή μετάφραση μέσω ακουστικών wt2 plus app

Ο μεταφραστής υποστηρίζει μετάφραση έως και 36 γλωσσών (συμπεριλαμβανομένων 84 διαφορετικών τόνων)

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλες τις τρέχουσες υποστηριζόμενες γλώσσες μετάφρασης εδώ:

Αραβικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Κινέζικα, Τσέχικα, Δανικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ολλανδικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιαπωνικά, Καντονέζικα, Καταλανικά, Κορεάτικα, Μαλαισιανά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Ιταλικά, Ταμίλ, Τελούγκου (Ινδία), Ταϊλανδικά, Τουρκικά, Βιετναμέζικα

Μπορείτε να επιλέξετε έως και 13 διαφορετικές πινελιές στα Αγγλικά (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ.). Επίσης στα Ισπανικά, έχετε έως και 20 διαφορετικές πινελιές (Ισπανία, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό, Βενεζουέλα κ.λπ.) Μπορείτε να επιλέξετε έως και 15 διαφορετικές πινελιές στα Αραβικά (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Ισραήλ, Μαρόκο κ.λπ.) .

μεταφραστής γλωσσών w2t

Προσφορά VIDEO για WT2 Translator

εφαρμογή μεταφραστή για κινητά μέσω ακουστικών wt2 plus

Υπάρχουν 3 τρόποι μετάφρασης

Αυτόματη λειτουργία

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης χρησιμοποιώντας 2 ακουστικά bluetooth ( ιδανικά σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον χωρίς θόρυβο περιβάλλοντος ). Όλα όσα λέτε μεταφράζονται αυτόματα στην καθορισμένη γλώσσα και λαμβάνετε μια ηχητική μετάφραση μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα χωρίς την ανάγκη άμεσης μετάφρασης μέσω του smartphone σας . Φυσικά, όλη η επικοινωνία σας εμφανίζεται και αρχειοθετείται στην εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας. Κατάλληλο για μεγαλύτερες συνομιλίες, επαγγελματικές συναντήσεις.

Χειροκίνητη λειτουργία

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης χρησιμοποιώντας 2 ακουστικά bluetooth ( ιδανικά για επικοινωνία με ένα άτομο σε θορυβώδες περιβάλλον ). Για μετάφραση, απλώς αγγίξτε απευθείας το ακουστικό Bluetooth (το οποίο ενεργοποιεί τη μετάφραση) και έπειτα ό, τι λέτε μεταφράζεται αυτόματα απευθείας στη γλώσσα που έχετε και λαμβάνετε ηχητική μετάφραση μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα χωρίς την ανάγκη άμεσης μετάφρασης μέσω του smartphone σας . Φυσικά, όλη η επικοινωνία σας εμφανίζεται και αρχειοθετείται στην εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας.

Λειτουργία ομιλίας

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης χρησιμοποιώντας 1 ακουστικό bluetooth και τηλέφωνο ( ιδανικό για μια σύντομη ομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με το άλλο άτομο ). Το άλλο άτομο με το οποίο επικοινωνείτε, θα μιλήσει απευθείας στο smartphone σας και θα μεταφραστεί αυτόματα απευθείας στη γλώσσα που έχετε επιλέξει και θα λάβετε μετάφραση ήχου μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε (αυτό που πιθανώς δεν είναι κατάλληλο και ευγενικό), αρκεί αν έχετε τοποθετήσει μόνο ένα ακουστικό. Φυσικά, όλη η επικοινωνία σας εμφανίζεται και αρχειοθετείται στην εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας.

Η χρήση του μεταφραστή WT2 Plus είναι πολύ απλή, απλώς κατεβάστε την ελεύθερα διαθέσιμη εφαρμογή "WT2 Plus" (iOS, Android) στο κινητό σας τηλέφωνο, για να πραγματοποιήσετε σύζευξη με το ακουστικό μέσω σύνδεσης Bluetooth (ελάχιστη έκδοση Bluetooth 4.2 και νεότερη), τότε δύο άτομα θα τοποθετήσουν ένα ακουστικό στο αυτί και μπορούν να επικοινωνήσουν αμέσως. Η αρχή της επικοινωνίας είναι, ότι μιλάτε στη δική σας γλώσσα και το άλλο άτομο θα ακούσει στο ακουστικό τη μετάφραση στη γλώσσα του. Επομένως, η πραγματική επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο δεν θα είναι πλέον πρόβλημα. Ο επαναστατικός μεταφραστής θα βρει τη χρήση του όταν ταξιδεύει, για επιχειρήσεις, όταν επισκέπτεται διεθνή καταστήματα ή ξενοδοχεία και για πολλές άλλες περιπτώσεις όπου η επικοινωνία σε ξένη γλώσσα αποτελεί εμπόδιο

Το WT2 Plus έχει κερδίσει το διάσημο βραβείο σχεδιασμού 2018 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του
 
Βραβεία WT2

Εισαγάγετε τον εαυτό σας στον κόσμο!

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κολλήσετε σε άγνωστη τοποθεσία χωρίς τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας. Με το WT2 Plus, δεν θα βρίσκεστε ποτέ σε τέτοια κατάσταση, επειδή εξασφαλίζει φυσική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο χωρίς τη χρήση χεριών. Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα ενώ ταξιδεύετε, εκφραστείτε ανοιχτά και δημιουργήστε πιο ουσιαστικές συνδέσεις με τα άτομα που συναντάτε.

μεταφραστής φωνής wt2 plus

Άμεση ενεργοποίηση - ένας μεταφραστής έτοιμος για χρήση ανά πάσα στιγμή

Το WT2 Plus είναι μοναδικό στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, η οποία διαφέρει από άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Για επικοινωνία, δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο ή κάποιο άλλο άτομο δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσει λήψη της έξυπνης εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεστε για επικοινωνία είναι ότι και οι δύο βάζετε το ασύρματο ακουστικό στο αυτί και το WT2 θα φροντίσει για μια άνετη μετάφραση.

μεταφραστής κειμένου και προτάσεων WT2 συν ακουστικά

Ευφυής αλγόριθμος ON-THE-GO

Ο κύριος αλγόριθμος επιτρέπει την επικοινωνία ακόμη και στο πιο θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον. Με αυτόματη ανίχνευση φωνής και λήψη σήματος, το WT2 παρέχει απόλυτη επικοινωνία hands-free σε διάφορες γλώσσες .
Η επικοινωνία στο εξωτερικό θα είναι εύκολη για εσάς, ανεξάρτητα από τα γλωσσικά εμπόδια.

διαδικτυακή φωνητική μετάφραση wt2 plus

Διπλή μείωση θορύβου - κάθε λέξη μετράει!

Με βάση τους αλγόριθμους και τη μείωση θορύβου, το WT2 Plus έχει έως και 95% ακρίβεια στη μετάφραση , καθιστώντας τη συνομιλία σας με έναν ξένο εντελώς φυσικό.

φωνητική μετάφραση wt2 συν ακουστικό

Πολλαπλή υποστήριξη γλώσσας με παγκοσμιοποίηση

Το WT2 Plus υποστηρίζει επί του παρόντος 36 γλώσσες και 84 διαλέκτους , οι οποίες θα προστεθούν και θα ενημερωθούν στο μέλλον.

Υποστήριξη γλώσσας WT2 Plus

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - μεγαλύτερη από ό, τι χρειάζεστε!

Το WT2 παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 ώρες ανά μία φόρτιση, διάρκεια ζωής μπαταρίας άνω των 12 ωρών με επαναφορτιζόμενη θήκη - Σταθμός σύνδεσης και έως και 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

Επαναφορτιζόμενη θήκη WT2 plus μετάφραση

Να εκπλαγείτε με το WT2 Plus!

Οι τρόποι αλληλεπίδρασης που είναι ενσωματωμένοι στο WT2 Plus πληρούν όλες τις απαιτήσεις για να κάνουν τα όνειρα. Παρέχει μια μοναδική και άψογη εμπειρία επικοινωνίας.

ηλεκτρονικό ακουστικό wt2 plus


Μία φορά επένδυση!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία OTA (over the air), το WTA2 Plus υποστηρίζει on-line αναβαθμίσεις, οι οποίες η ενημέρωση διαρκεί μόνο έως 3 λεπτά τόσο για λογισμικό όσο και για υλικό.
Η ανάπτυξη δεν θα τελειώσει και ο μεταφραστής θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη τεχνολογία στους χρήστες και ακόμη και να βελτιώσει τη μετάφραση.


καλύτερος online μεταφραστής wt2

Σχεδιασμένο για κοινή χρήση!

Ο σχεδιασμός του WT2 Plus βασίζεται στην ιδέα της «κοινής χρήσης». Είτε ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια διακοπών ή επαγγελματικού ταξιδιού, όταν έρχεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε την επικοινωνία με αλλοδαπό, προσφέρετέ του ένα από τα ακουστικά και ξεκινήστε την επικοινωνία φυσικά με έναν από τους ευκολότερους τρόπους.

μεταφραστής στο αυτί wt2 plus

wt2 μεταφραστής πώς να το χρησιμοποιήσετε

Χαρακτηριστικά:

συν Υπέροχο σχέδιο
συν Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες
συν Αυτόματη σύνδεση
συν Περισσότερες από 36 γλώσσες και τόνους σε κάθε γλώσσα
συν Συμβατό για iOS και Android
συν 95% ακρίβεια της μετάφρασης

Προδιαγραφές:

Προϊόν: Μεταφραστής WT2 Plus
Ασπρο χρώμα
Υποστήριξη γλώσσας: 36
Υποστήριξη: Bluetooth 4.2 και νεότερη έκδοση (σύνδεση εφαρμογής για κινητά)
Φόρτιση της μπαταρίας: Lithium Polymer / 90 λεπτά
Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 15 ώρες / για 3 φόρτιση από το σταθμό βάσης
Υποστήριξη συστήματος: iOS 11.0 / Android 7.0 και νεότερη έκδοση
Τάση: DC 5 + / 0,25 V
Τροφοδοσία: 110 mA (ακουστικά) 320 mA (βάση σύνδεσης)
Διαστάσεις προϊόντος: Μήκος: 20 mm / Πλάτος: 10 mm / Ύψος: 35 mm
Διαστάσεις συσκευασίας: Μήκος: 75 mm / Πλάτος: 75 mm / Ύψος: 36 mm
Καθαρό βάρος προϊόντος: 93,5g
Μεικτό βάρος προϊόντος: 404g
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 - 35 ° C

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1x Κύριο ακουστικό Bluetooth
1x ακουστικό Bluetooth επισκέπτη
1x Επαναφορτιζόμενη βάση σύνδεσης
1x καλώδιο τροφοδοσίας USB
1x Τσάντα αποθήκευσης
2x γάντζο αυτιού
6x ωτοασπίδες
Εγχειρίδιο χρήστη 1x

τα περιεχόμενα της συσκευής μετάφρασης wt2

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (10)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Yef

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Yefim Khaikin απάντηση

Αρκούν τα ακουστικά ή χρειάζεστε smartphone;

Μετάφραση από: ru
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Φυσικά, χρειάζεστε ένα smartphone για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή :)

Μετάφραση από: ru
Kim

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε smartphone;

Μετάφραση από: es
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

Χαίρετε
Ναι φυσικά:)

Μετάφραση από: es
Vla

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Μεταφράζεται σε μέρη όπου δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο; Ή δεν κάνει τίποτα χωρίς κάρτα SIM και σύνδεση στο δίκτυο δεδομένων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εξήγηση.

Μετάφραση από: cs
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

Καλή μέρα
Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι φυσικά απαραίτητη. Είτε μέσω ενός hotspot για κινητά απευθείας από το κινητό σας είτε από ένα τοπικό δίκτυο Wi-Fi.

Μετάφραση από: cs
Анн

Περί μετάφρασης

Καταλαβαίνω σωστά ότι μόνο δύο γλώσσες μπορούν να μεταφραστούν από τα ρωσικά στα αγγλικά και στα κινέζικα;

Μετάφραση από: ru
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

Χαίρετε
Ναι ακριβώς:)

Μετάφραση από: ru
Pat

Συνομιλία

Patrick Bouthier απάντηση

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον μεταφραστή χωρίς να δώσουμε τα ακουστικά στον άλλο;
Σαν ταξιτζής
Στο ξενοδοχείο
Στο εστιατόριο

Μετάφραση από: fr
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

Χαίρετε
Ναι, είναι πιθανό, μόνο εσείς να έχετε αυτό το ακουστικό και άλλα άτομα να μιλούν στο τηλέφωνό σας.

Μετάφραση από: fr
Rol

ειδοποίηση

Υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης στα γαλλικά;

Μετάφραση από: fr
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
ναι είναι

Μετάφραση από: fr
FRA

Timekettle WT2 HEADSET BT TRANSLATOR

Είναι το προϊόν κατάλληλο για Apple Iphone XS iOS 13.3
και για μετάφραση στα σλοβενικά;
Ευχαριστώ για την απάντησή σου

Μετάφραση από: fr
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι, φυσικά θα λειτουργήσει με το smartphone σας και υποστηρίζεται επίσης η μετάφραση στα Σλοβενικά.

Μετάφραση από: fr
Rom

Συνδυασμός σετ WT2 Plus

Είναι δυνατή η επικοινωνία με τέσσερα και περισσότερα άτομα που έχουν πολλά σετ.

Μετάφραση από: pl
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι, μπορείτε να συνδέσετε 2 σετ ώστε να μπορούν να επικοινωνούν 4 άτομα ταυτόχρονα.

Μετάφραση από: pl
Teo

Πληροφορίες

Teoltis Cristinel απάντηση

Καλημέρα Ποια τηλέφωνα είναι συμβατά με το σύστημα μετάφρασης ακουστικών WT2 PLUS, για παράδειγμα το Samsung Galaxy S9 S9+ μπορεί να προσαρμοστεί, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή wt2 plus σε αυτά για μετάφραση στα ρουμανικά αγγλικά και αντίστροφα

Μετάφραση από: ro
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

ΓΕΙΑ
Ναι, σίγουρα είναι συμβατό

Μετάφραση από: ro
Ald

Χρήση

Aldea ciprian απάντηση

Γεια σας, έχω και εγώ μια ερώτηση για τα τηλέφωνα samsung j4+ και huawei p9 lite και huawei p30 pro, μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή και να ξεκινήσω τη συζήτηση μέσω ακουστικών;; Ευχαριστώ

Μετάφραση από: ro
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι, είναι δυνατή η χρήση με αυτά τα smartphone.

Μετάφραση από: ro
Mar

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών bluetooth WT2 Plus - Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Καλή μέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορεί να δοκιμαστεί αυτή η συσκευή.

Μετάφραση από: sk
Cool Mania

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια σας, φυσικά είναι δυνατόν στο υποκατάστημά μας ακριβώς στην πλατεία στο BB. Φροντίστε να έρθετε να δείτε μόνοι σας :)

Μετάφραση από: sk
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (11)

98%
11×
100%
medo

μέντο

Θα με βοηθούσε αν άκουγα ένα μάθημα στο YouTube;
.

.

Μετάφραση από: ar
90%
Anamaria

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Πολύ καλή μετάφραση
πρέπει να μιλάει κανείς πιο αργά

4

Μετάφραση από: hr
100%
Елена

Για τεμπέληδες

Φοβερο! Το φαντασιώθηκε. Αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα υπάρχει.
Μετάφραση από: ru
100%
Zygmunt

WT2 Plus

SUPER συσκευή.Την προτείνω
Μετάφραση από: pl
100%
Starykontynent

Ακουστικά μεταφραστή.

Μεταφράζεται καθαρά και καλά, το χρησιμοποιώ με κάθε ευκαιρία.
Λίγο ακατάλληλο στο αυτί.
Μετάφραση από: pl
95%
Pepe

Ένα πολύ καλό προϊόν

1000% ικανοποιημένος
Μετάφραση από: pl
100%
Zdenek

Σούπερ προϊόν

Στην πραγματικότητα, μεταφράζει σχεδόν τα πάντα, απλά χρειάζεται να μιλήσετε γραπτώς και αργά, έχω ήδη ένα Langie, αλλά αυτό το προϊόν WT2 Plus ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες. Τώρα είμαι σε θέση να λύσω μόνος μου όλα τα πράγματα που χρειάζονται όταν ταξιδεύω στον κόσμο.
καμία κράτηση προς το παρόν
Μετάφραση από: cs
100%
Jean

Μεταφραστής φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth WT2 Plus - μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

10000% δουλεύει!!!
Μετάφραση από: fr
99%
P.P.

Προϊόν υψηλής ποιότητας

Πραγματικά πολύ απλή εφαρμογή για έλεγχο - φιλική προς το χρήστη
Υλικά που χρησιμοποιούνται για ακουστικά - φαίνονται πολυτελή και μοντέρνα
Η ποιότητα της μετάφρασης είναι σε εξαιρετικό επίπεδο
Υποστήριξη για Τσεχικά και Σλοβακικά
Κουτί ακουστικών - ανθεκτικό και όμορφο
Προσθήκη άλλων γλωσσών
Δυνατότητα αγοράς ακουστικών και σε άλλα χρώματα
Μετάφραση από: sk
100%
Emko

Το μέλλον είναι εδώ

Έτσι το παράτησα εντελώς.. Δύο ακουστικά βαρηκοΐας και άπταιστη επικοινωνία στο εξωτερικό.. Το μέλλον μάλλον έχει ήδη φτάσει. Το Slovak to Anj λειτουργεί άριστα.
Ότι δεν είμαι 15 χρόνια νεότερος :))
Μετάφραση από: sk
99%
Ján Lovaši

Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει δεν θα το πιστέψουν

Ακουστικά με πολυτελή εμφάνιση
Ταχύτητα μετάφρασης
Άνεση στη χρήση
Περίμενα αυτό το προϊόν από το 2016 όταν είδα αυτό το έργο στο Kickstarter. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα κυκλοφορούσαν μια μέρα. Η ποιότητα της μετάφρασης είναι πολύ αξιοπρεπής, η αναγνώριση της σλοβακικής (φωνή) λειτουργεί επίσης αξιόπιστα. Το πρώτο μου ταξίδι ήταν στην Κίνα και οι ίδιοι οι Κινέζοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είδους θαυματουργά ακουστικά είχα με μετάφραση :)))
η τιμή
είχε μικρή προβολή
Μετάφραση από: sk