Προστατευτικές μάσκες προσώπου - 100% βαμβακερό μαύρο

Κωδικός: 75-005
10,80 U$ 4,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 4,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Προστατευτικές μάσκες προσώπου - 100% βαμβακερό μαύρο. Προστατευτικές μάσκες προσώπου - 100% βαμβακερό μαύρο. Αυτή η μαύρη μάσκα προσώπου προσφέρει ευέλικτη χρήση για όσους χρειάζονται αυξημένη προστασία.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προστατευτικές μάσκες προσώπου - 100% βαμβακερό μαύρο. Αυτή η μαύρη μάσκα προσώπου προσφέρει ευέλικτη χρήση για όσους χρειάζονται αυξημένη προστασία για τον εαυτό τους, τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους τους. Προστατεύει από τη σκόνη, επομένως είναι κατάλληλο για υπαίθριες δραστηριότητες, πιάνει μικρά σωματίδια στον αέρα και ως εκ τούτου είναι κατάλληλη πρόληψη κατά τη διάρκεια εποχών της γρίπης (ως προστατευτική μάσκα) Πώς το χρησιμοποιείτε, εξαρτάται από εσάς. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολύχρωμες μάσκες που δεν είναι μόνο αποτελεσματικές και προστατευτικές, αλλά και δροσερές και κομψές. Η έγχρωμη μάσκα με μοτίβο είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, καθιστώντας την ικανή να πιάνει βρωμιά και ρύπους πιο αποτελεσματικά από άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μάσκας προσώπου. Υφασμάτινες μάσκες προσώπου προς πώληση online σε απόθεμα - μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη αναπνευστική προστασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι ταινίες αυτιών είναι μαλακές και ελαστικές - η μάσκα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους προσώπων τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες

ελαστική μάσκα προσώπου

Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να φροντίζουμε για την ασφάλεια του περιβάλλοντός μας. Η μάσκα προσώπου είναι το πιο διαδεδομένο και αποτελεσματικό μέσο που χρησιμοποιείται όχι μόνο σε ιογενείς ή βακτηριακές εποχές (όπως COVID 19 - Corona) , αλλά και όταν εργάζεστε σε σκονισμένα περιβάλλοντα ή κάνετε υπαίθρια αθλήματα - όπου δρα ως προστατευτική μάσκα σκόνης (ποδηλασία, skateborading, σκι). Επειδή είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, μέσω αυτού μπορείτε να αναπνέετε σχετικά εύκολα και να παρέχει κάποια άνεση.

Βαμβακερή μάσκα προσώπου με σχέδιο θα σας προστατεύσει από:

βαμβακερή μάσκα προσώπου

Προδιαγραφές:

Μέγεθος: 20x12,5 cm
Υλικό: 100% βαμβάκι

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Προστατευτική μάσκα μαύρο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (9)

98%