Αόρατη προστασία για Smartphone - Σετ 2 σε 1 Nano GlassX + SprayGard

Κωδικός: 71-002
53,90 U$ 24,20 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 20,16 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Αόρατη προστασία για Smartphone - Σετ 2 σε 1 Nano GlassX + SprayGard. Μοναδική προστασία για το Smartphone, το έξυπνο ρολόι, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Αόρατη προστασία για Smartphone - Σετ 2 σε 1 Nano GlassX + SprayGard. Μοναδική προστασία για το Smartphone, το έξυπνο ρολόι, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας. Είναι απίστευτο, αλλά αυτή η καταπληκτική επίστρωση οθόνης και οθόνης δεν μπορεί να κοπεί, να γρατσουνιστεί ή να σπάσει με ένα σφυρί, είναι κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας νανο τεχνολογία . Είναι ανθεκτικό και όμορφα καθαρό, ακόμη και γυαλιστερό, έτσι δεν παραμένουν ανεπιθύμητες λεκέδες ή δακτυλικά αποτυπώματα στην οθόνη.

Το προστατευτικό υγρού γυαλιού Nano GlassX έχει σχεδιαστεί για να είναι η μόνη οθόνη που χρειάζεστε. Το GlassX είναι το μόνο πραγματικό προστατευτικό υγρό γυαλί στην αγορά. Το υγρό μας γυαλί αποτελείται από σχεδόν καθαρό διοξείδιο του πυριτίου. που είναι μια φυσιολογική ένωση που βρίσκεται σε γυαλί που εξάγεται από χαλαζιακή άμμο.

Το SprayGard είναι ένα διαυγές υγρό διάλυμα, ανθεκτικό και προστατεύει τις γυάλινες επιφάνειες από λεκέδες, γρατζουνιές. Με μια απλή εφαρμογή, η επαναστατική λύση μας παρέχει ανώτερη προστασία που διατηρεί τις γυάλινες επιφάνειες καθαρότερες για περισσότερο.

Αόρατη προστασία για Smartphone GlassX

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την εφαρμογή. Προστασία έως και 3 κινητών τηλεφώνων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εσωτερική χρήση σε περιβάλλον χωρίς σκόνη. Μην αναμιγνύετε υφάσματα μικροϊνών κατά τη χρήση.

Αρχικά, εφαρμόστε το GlassX

Φορέστε προστατευτικά γάντια. Καθαρίστε την επιφάνεια με ένα σκούπισμα με οινόπνευμα και σκουπίστε όλες τις μουτζούρες με ένα λευκό πανί μικροϊνών.

1. Στάξτε απαλά 6-8 σταγόνες στην επιφάνεια της οθόνης (ανακινήστε την αμπούλα πριν από τη χρήση), αποφύγετε την περιοχή των ακουστικών, των ηχείων και των κουμπιών. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη φύσιγγα στη θήκη στη συσκευασία για να αποφύγετε τη διαρροή.

2. Χρησιμοποιήστε το πρώτο μαύρο ύφασμα μικροϊνών και απλώστε το διάλυμα ομοιόμορφα σε ολόκληρη την οθόνη. Η οθόνη γίνεται πολύ κολλώδης, αλλά συνεχίζετε σε κυκλική κίνηση με το μαύρο πανί στην οθόνη έως ότου η επιφάνεια είναι καθαρή.

3. Όταν η επιφάνεια είναι καθαρή, χρησιμοποιήστε στεγνωτήρα μαλλιών με θερμό χτύπημα 10 έως 15 εκατοστά από τη συσκευή και στεγνώστε το με κυκλική κίνηση για 90 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσει εντελώς η συσκευή πριν από περαιτέρω χειρισμό.

Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 για να εφαρμόσετε μια δεύτερη επίστρωση GlassX και χρησιμοποιήστε ένα δεύτερο ύφασμα BLACK microfiber για το βήμα 2.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε απομένουσα λύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή πρόσθετων επιπέδων.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Spraygard

1. Εφαρμόστε 4 έως 7 σπρέι Spraygard στην οθόνη της συσκευής ή μέχρι να καλυφθεί πλήρως η οθόνη (ανακινήστε την αμπούλα πριν από τη χρήση). Αποφύγετε την εκτόξευση περιοχών ακουστικών, ηχείων και κουμπιών.

2. Περιμένετε 1 λεπτό για να εξατμιστεί το διάλυμα και μετά γυαλίστε απαλά με ένα ΜΑΥΡΟ πανί μικροϊνών έως ότου η επιφάνεια είναι καθαρή.

3. Όταν η επιφάνεια είναι καθαρή, χρησιμοποιήστε στεγνωτήρα μαλλιών, με ρύθμιση σε υψηλή θερμοκρασία, 10 έως 15 cm από την επιφάνεια σε κυκλική κίνηση για 90 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσει εντελώς η συσκευή πριν από περαιτέρω χειρισμό.

Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 για το δεύτερο στρώμα του Spraygard. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα νέο καθαρό πανί ΜΑΥΡΟ μικροϊνών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε απομένουσα λύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή πρόσθετων επιπέδων.

Περιμένετε 6 ώρες για να σκληρυνθεί πλήρως η επίστρωση, ενώ η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Αποφύγετε την έκθεση της επιφάνειας στο νερό κατά τη σκλήρυνση.

Για καλύτερη απόδοση, κάντε ξανά ένεση του Spraygard σε 6 μήνες (επανατοποθετήστε όταν η ομαλότητα του γυαλιού εξασθενεί και ο καθαρισμός γίνεται πιο δύσκολος). Τα ατυχήματα συμβαίνουν πολύ συχνά και ο εξοπλισμός μπορεί να καταστραφεί με διάφορους τρόπους, όπως πτώση. Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια προστατευτική θήκη για να διασφαλίσετε ότι η συσκευή σας προστατεύεται πλήρως.

Συμβατές συσκευές
συμβατό με smartphone, έξυπνο ρολόι, tablet, φορητό υπολογιστή

Χαρακτηριστικά προϊόντος

9H Lab Certified ανθεκτικό στις γρατσουνιές
Ανθεκτικό σε θραύση, ξύσιμο, κοπή
Σαφήνεια HD
Απαλή επιφάνεια
Καθαρό υγρό γυαλί
Εφαρμογή του διαλύματος με κυκλική κίνηση
Αόρατη προστασία οθόνης
Προστατεύει έως και 3 κινητά τηλέφωνα

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x GlassX
1x SprayGard
6x υφάσματα μικροϊνών (4 μαύρο, 2 λευκά)
2x μαντηλάκια αλκοόλ
1x γάντια

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη