FULL HD πανοραμική κάμερα ασφαλείας 360 ° με 5G + WiFi + IR vision

Κωδικός: 52-012
152,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 127,41 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

FULL HD πανοραμική κάμερα ασφαλείας 360 ° με όραμα 5G + WiFi + IR, χάρη στην οποία θα είστε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

FULL HD πανοραμική κάμερα ασφαλείας 360 ° με όραμα 5G + WiFi + IR, χάρη στην οποία θα είστε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας. Η ασύρματη κάμερα πριμοδότηση εξασφαλίζει τη φύλαξη των παρακολουθούνται περιοχής, καθώς επίσης και όταν συλλαμβάνεται οποιαδήποτε κίνηση μέσα από αισθητήρες κίνησης, που σας ειδοποιεί απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο. Μια υψηλής ποιότητας γωνία λήψης 360 ° μπορεί να αντικαταστήσει έως και 5 κάμερες ασφαλείας με κανονική γωνία προβολής 75 ° , εξοικονομώντας πολλά χρήματα για την αγορά, την τοποθέτηση και   χρόνος.

Με τη δωρεάν εφαρμογή "Tycam" (iOS, Android), μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε το νοικοκυριό σας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι, το γραφείο ή άλλους χώρους σας όποτε χρειάζεστε. Λάβετε λεπτομερή και απρόσκοπτη εικόνα FULL HD 1080P, επιτρέποντάς σας να δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε ήσυχα με την αίσθηση ότι αν κάποιος θέλει να εισέλθει στο σπίτι σας, θα ενημερωθείτε αμέσως για αυτό με τη μορφή αναφοράς στο τηλέφωνό σας . Με αυτήν την κάμερα οικιακής IP, θα είστε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας.

Αντικατάσταση βιντεοκάμερας Panorama IP κάμερα 5GΚάμερα IP πανοράματος ασφαλείας


Κάμερα 5G Panorama

Αυτό το μοντέλο κάμερας υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 5G WiFi, η οποία μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 125M / s. Η ταχύτητα μετάδοσης WiFi 5G είναι 3,5 φορές ταχύτερη από το συμβατικό WiFi 2.4G.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του 5G WiFi είναι ότι εξοικονομεί ενέργεια και παρέχει καλύτερη ποιότητα μετάδοσης.

5G κάμερα πανοράματος WiFi

Εικόνες σε FULL HD 1080P

Η κάμερα χρησιμοποιεί γυάλινο φακό που θα σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία παρακολούθησης. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σε όμορφα χρώματα και μεγάλη καθαρότητα. Όλα όσα καταγράφονται από αυτήν την κάμερα θα σας προσφέρουν απρόσκοπτα και εκπληκτικά βίντεο.

Παρακολουθήστε τα κατοικίδια ζώα σας ή τα παιδιά σας με τις καλύτερες λεπτομέρειες. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευκρινείς και όμορφες λήψεις.

πανοραμική κάμερα IP full hd

Πολλαπλή γωνία θέασης

Η προβολή κάμερας είναι δυνατή από πολλές γωνίες και λειτουργίες. Εκτός από την προσφερόμενη προβολή 360 °, υπάρχει η επιλογή να χωριστεί σε δύο οθόνες, μια προβολή στήλης ή τέσσερις οθόνες.

Με την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρόπους που προσφέρονται για εύκολη παρακολούθηση της λήψης εικόνας.

5G πανοραμική κάμερα IP 360 °

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η κάμερα παρακολούθησης προσφέρει επίσης φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο με έξοδο φωνής. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "Tycam" για κινητά, μπορείτε να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Κάμερα IP ασφαλείας 360 °

Συμπαγής, κομψός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της κάμερας σε λευκό ουδέτερο χρώμα σε συνδυασμό με μια ελκυστική σχεδίαση, το καθιστά μια εξαιρετική, ξεχωριστή προσθήκη για να μην ενοχλείτε το όμορφο και άνετο σπίτι σας.

Σχεδιασμός κάμερας IP 360 °

Υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης υπέρυθρη όραση LED. Με έξυπνη υπέρυθρη όραση, οι νυχτερινές λήψεις γίνονται πιο έντονες. Μπορείτε να βασιστείτε στην καλή εικόνα μέρα και νύχτα.

Ασφάλεια IP κάμερα 5G Night Vision

Συναγερμός ανίχνευσης κίνησης

Σε περίπτωση κίνησης στη ζώνη παρακολούθησης, ξεκινά η αυτόματη εγγραφή και ενεργοποιείται συναγερμός ταυτόχρονα. Θα ενημερωθείτε από μια φωτογραφία ως απόδειξη, απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο για πιθανή εισβολή στο σπίτι.

Ειδοποίηση κάμερας IP ασφαλείας

Απλή εγκατάσταση

Η κάμερα σχεδιάστηκε για εύκολη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση. Δεν χρειάζονται καλώδια, απλώς συνδέστε την κάμερα στο οικιακό σας δίκτυο WiFi.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο και την εφαρμογή "Tycam", μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

πανοραμικές ρυθμίσεις κάμερας IP 360 °

Απομακρυσμένη παρακολούθηση P2P

Με βολική τεχνολογία P2P, μπορείτε να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο όποτε θέλετε. Συνδεθείτε εύκολα στον λογαριασμό σας P2P στο κινητό σας τηλέφωνο και μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας

Κάμερα 360 ° IP P2P

Συμπίεση βίντεο H.264

Με την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264, η απόδοση του εύρους ζώνης και της ταχύτητας μετάδοσης ενισχύεται σημαντικά. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας εξοικονομώντας ταυτόχρονα κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης δεδομένων.

πανοραμική συμπίεση βίντεο κάμερας IP

Υποστηρίζει κάρτες μνήμης micro SD έως 32 GB

Μέσω της υποδοχής κάρτας μπορείτε να εισαγάγετε μια κάρτα 32 GB και να αποθηκεύσετε τις ληφθείσες εικόνες. Έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικούς τρόπους εγγραφής.

πανοραμική κάμερα IP με κάρτα SD

Χαρακτηριστικά:

συν Σύνδεση WiFi 5G
συν Αμφίδρομη επικοινωνία
συν Ανίχνευση κίνησης και ήχου
συν Ειδοποιήσεις σε κινητό τηλέφωνο
συν Σύνδεση P2P
συν Υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Προδιαγραφές:

Τύπος: JH360
Φακός: CMOS
Γωνία προβολής: 360 ° (190 °)
Ανάλυση βίντεο: 1920 x 1080 @ 30fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Δίκτυο: 5G WiFi
Μέθοδοι σύνδεσης: P2P, WLAN
Μνήμη: υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 32 GB
Υποστήριξη συστήματος: iOS 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ~ 50 ° C σε εσωτερικούς χώρους
Τροφοδοσία: 5V / 1A, φόρτιση USB
Ήχος: ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
Διαστάσεις: 36 mm (H) x 112 mm (διάμετρος)
Βάρος: 90 g

Πακέτο περιεχομένου:

1x κάμερα Panorama
1x πλάκα στήριξης
Προσαρμογέας USB 1x
1x Καλώδιο φόρτισης
Πλαστικά πριτσίνια 2x
2x βίδες
1x Οδηγός χρήστη

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη