Αδιάβροχα γυαλιά ηλίου FULL HD κάμερα με φίλτρο UV + μνήμη 16 GB

Κωδικός: 10-138
152,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 127,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Τα αδιάβροχα γυαλιά ηλίου FULL HD κάμερα με φίλτρο UV + μνήμη 16 GB είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ώστε να μπορούν να βρουν τη χρήση σε διαφορετικές καταστάσεις για να τραβήξουν τις καλύτερες εικόνες.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Τα αδιάβροχα γυαλιά ηλίου FULL HD κάμερα με φίλτρο UV + μνήμη 16 GB είναι πρακτικά και εύχρηστα, ώστε να μπορούν να βρουν τη χρήση σε διαφορετικές καταστάσεις για να τραβήξουν τις καλύτερες εικόνες . Καταγράψτε αξέχαστες στιγμές από τις διακοπές σας απευθείας από την άποψή σας, εντελώς απαρατήρητες και χωρίς επιπλοκές. Η ενσωματωμένη κάμερα HD 5 MP με αισθητήρα CMOS υψηλής ποιότητας καταγράφει βίντεο 1920x1080 σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο μαζί με ήχο υψηλής ποιότητας . Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλιά για φωτογραφία για να τραβήξετε ενδιαφέρουσες εικόνες ή καταστάσεις.

γυαλιά με αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή FULL HD

Όλα τα εγγεγραμμένα δεδομένα, όπως βίντεο και φωτογραφίες, αποθηκεύονται σε εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη 16 GB, επιτρέποντας στα γυαλιά να λειτουργούν ως φορητός χώρος αποθήκευσης. Ενεργοποιήστε τα γυαλιά και ξεκινήστε την εγγραφή χρησιμοποιώντας το κουμπί στη δεξιά πλευρά των γυαλιών ηλίου στο κάτω μέρος του πλαισίου. Στην εσωτερική πλευρά των γυαλιών υπάρχει μια κόκκινη ένδειξη που σας ενημερώνει αναβοσβήνοντας μαζί με τη δόνηση του πλαισίου, σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των γυαλιών. Τα γυαλιά συνοδεύονται από υποδοχή USB για τη φόρτιση των γυαλιών σας ή μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία δεδομένων (εγγεγραμμένα βίντεο) στον υπολογιστή σας. Τα πλήρως φορτισμένα γυαλιά μπορούν να εγγράψουν βίντεο συνεχώς για περίπου 1 ώρα.

Τα κομψά γυαλιά, δεν έχουν μόνο τη λειτουργία της βιντεοκάμερας, αλλά χρησιμεύουν και ως πλήρως λειτουργικά γυαλιά ηλίου, καθώς είναι κατασκευασμένα από γυαλί με φίλτρο UV 400 . Επομένως, τα μάτια σας θα προστατεύονται από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία από τον ήλιο ενώ φοράτε τα γυαλιά σας . Τα γυαλιά είναι επίσης αδιάβροχα και επομένως δεν είναι το πρόβλημα για την καταγραφή τους ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες όπως βροχή, χιόνι και ούτω καθεξής. Αυτά τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου βρίσκουν τη χρήση τους σε μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ιστιοσανίδα, ψάρεμα, ποδηλασία ή ακόμα και ένα κλασικό φορώντας κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης ημέρας.

Χαρακτηριστικά:

συν Εγγραφή βίντεο Full HD με ήχο
συν Φωτογραφία
συν Φίλτρο UV 400
συν Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός γυαλιών
συν Αδιάβροχη σχεδίαση

Προδιαγραφές:

Λειτουργίες: Βίντεο, φωτογραφία
Κάμερα: 5Mpx CMOS + 63 ° ευρεία γωνία
Ανάλυση βίντεο: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Ανάλυση φωτογραφίας: 1980 * 1080
Μορφή συμπίεσης: H264
Μορφή αρχείου βίντεο: MOV
Μορφή αρχείου φωτογραφίας: JPEG
Μνήμη: Εσωτερική μνήμη 16 GB
Φίλτρο UV: 400
Αδιάβροχος βαθμός: IP66
Διαστάσεις: 15,5 cm (W) x 4,8 cm (H) x 17,5 cm (D)
Βάρος: 55 g
Μπαταρία: μπαταρία λιθίου 480 mAh
Εγγραφή βίντεο: εντός 2 ωρών

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κομψά γυαλιά με κάμερα HD
1x φορητή θήκη
1x πανί καθαρισμού
1x καλώδιο USB
Εγχειρίδιο χρήστη 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

100%