Wifi κάμερα σε γυαλιά ηλίου HD με δυνατότητα ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου

Κωδικός: 10-119
148,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 123,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Wifi κάμερα σε γυαλιά ηλίου HD με υποστήριξη για κάρτες microSD έως 64 GB δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανών ροών μέσω του Διαδικτύου.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Κάμερα Wifi σε γυαλιά ηλίου HD με υποστήριξη για κάρτες microSD έως 64 GB και δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου. Όλες αυτές οι δυνατότητες καθιστούν την κάμερα σε γυαλιά ηλίου ιδανική συσκευή για εγγραφή βίντεο με ήχο όπου κι αν βρίσκεστε. Εάν πρέπει να εγγράψετε τη συνομιλία, τη συνάντηση ή απλώς για να καταγράψετε εμπειρίες από διακοπές ή για διαφορετικά αθλήματα, αυτά τα γυαλιά με κάμερα HD είναι σχεδιασμένα για εσάς.

Κομψά γυαλιά με ποιότητα εικόνας HD και δυνατότητα ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου.

Τα γυαλιά Wi-Fi έχουν σύνδεση με το δρομολογητή ή μετά τη δημιουργία σημείου πρόσβασης, μπορείτε να συνδέσετε γυαλιά στο κινητό τηλέφωνο και το tablet σας. Κατά τη ζωντανή ροή, τέσσερις χρήστες μπορούν να συνδεθούν στα γυαλιά σας και να παρακολουθήσουν ζωντανή ροή όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Το πλεονέκτημα είναι ότι καταγράφετε ακριβώς τι μπορείτε να δείτε ενώ τα χέρια σας είναι ελεύθερα ειδικά κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας ή σε διακοπές, όπου θα σας προστατεύσουν επίσης από τον ήλιο. Τα γυαλιά με κάμερα μπορούν να ελεγχθούν με την εφαρμογή P2PLiveCam μέσω τοπικού δικτύου Wi-Fi όταν συνδυάζεται με το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android και iOS και μπορεί να ληφθεί από το Google Play ή το iTunes. Μια άλλη επιλογή είναι να το συνδέσετε μέσω τοπικού δικτύου WiFi στον φορητό ή τον υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και πρακτικό από την κάμερα που είναι ενσωματωμένη στα γυαλιά. Η εγγραφή της κάμερας αποθηκεύεται απευθείας σε γυαλιά με κάρτα microSD έως 64 GB (δεν περιλαμβάνεται).

γυαλιά ηλίου με Wi-Fi κάμερα HD

Μόλις συνδεθεί με το τηλέφωνο ή το tablet σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας ή της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε να επιλέξετε βίντεο HD 1080x720Pat 25fps ή 640x480P στα 25fps. Τα βίντεο αποθηκεύονται στην κάρτα microSD σε μορφή ASF και κατά την εγγραφή μέσω τοπικού δικτύου WiFi ή Internet, αποθηκεύονται σε μορφή AVI. Η εγγραφή από την κάρτα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση σε πρόγραμμα με δυνατότητα λήψης VLCPlayer ή SMPlayer. Τα γυαλιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κάμερα ασφαλείας. Απλώς βάλτε τα για παράδειγμα στο τραπέζι, ώστε ο φακός να μπορεί να παρακολουθεί την περιοχή που χρειάζεστε και μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ρυθμίσετε την ανίχνευση κίνησης. Το ξυπνητήρι θα σας ειδοποιήσει με μηνύματα εικόνας όταν εντοπιστεί κίνηση και το βίντεο θα εγγραφεί στην κάρτα microSD και, στη συνέχεια, μπορείτε να το κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ανίχνευση κίνησης είναι αποτελεσματική έως και 6m. Η ζωντανή ροή βίντεο και η εγγραφή βίντεο είναι με ήχο. Το μικρόφωνο έχει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου έως 4m. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την κυκλική εγγραφή, που σημαίνει ότι όταν η κάρτα είναι γεμάτη, αφαιρεί αυτόματα τις παλαιότερες εγγραφές και καταγράφει νέες.

γυαλιά ηλίου με κάμερα HD μέσω wifi

Χρησιμοποιώντας κάρτα microSD 64 GB, μπορεί να εγγράψει έως και 64 ώρες βίντεο σε ανάλυση HD 1280x720P. Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 250 mAh ανά μία φόρτιση και καταγράφει 25 λεπτά εγγραφής. Τα γυαλιά μπορούν επίσης να συνδεθούν στο POWERBANK επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο με συνδεδεμένη εξωτερική μπαταρία (για παράδειγμα, όταν η χωρητικότητα του POWERBANK είναι 2500mAh, ο χρόνος εγγραφής είναι έως 4 ώρες). Η κάμερα σε γυαλιά ηλίου μπορεί επίσης να συνδεθεί σε μόνιμη παροχή ρεύματος μέσω του τροφοδοτικού USB. Ο φακός έχει γωνία 120º που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μια μεγάλη περιοχή.  

Τα γυαλιά έχουν επίσης μία δίοδο LED με απόδοση που θα σας επιτρέψει να προσανατολιστείτε ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Αυτός ο πρακτικός φωτισμός που θα εκτιμήσετε σε πολλές περιπτώσεις.


Χαρακτηριστικά:

συν Κρυφή κάμερα με γυαλιά Wi-Fi
συν Ανάλυση HD με δυνατότητα ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου
συν Ανίχνευση κίνησης και αποστολή μηνυμάτων συναγερμού.
συν Χρήση καρτών microSD έως 64 GB
συν Η δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω του POWERBANK
συν Σύνδεση WiFi μέσω τοπικού δικτύου Ή σύνδεση μέσω δρομολογητή

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: 1280x720P στα 25fps, 640x480 στα 25fps
Ήχος: εγγραφή ήχου έως 5m
Μορφή εγγραφής βίντεο: AFS / AVI
Μνήμη: κάρτα microSD χωρητικότητας 64 GB
Φακός: CMOS 2 Mega pixel
Γωνία θέασης: 120 º
Σύνδεση: USB
Σύνδεση μέσω Διαδικτύου: ναι
Ο αριθμός των συνδέσεων στη ζωντανή μετάδοση: 4 χρήστες
Εύρος θερμοκρασίας: -20 έως +60

Περιεχόμενα:

1x γυαλιά Wi-Fi με κάμερα
1x καλώδιο USB
1x CD εγκατάστασης
Εγχειρίδιο 1x

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε μια τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων κάθε νέο προϊόν και μετά την τελική επιθεώρηση περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες.
Πολλά χρόνια εμπειρίας στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκοπείας, εξοπλισμός κατασκοπείας) περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχεται με ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν βρείτε ανταγωνιστικά προϊόντα (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που μπορεί να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιημένα εξαρτήματα όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. μπορεί να είναι έκδοση χαμηλού κόστους (λιγότερο ακριβή) του προϊόντος, οπότε έχουν σημαντικό αντίκτυπο σχετικά με τη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Συνιστούμε στους πελάτες να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά επίσης σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (2)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

lau

γυαλιά wifi κάμερας

Είναι δυνατόν να έχουμε γυαλιά με διαφανείς φακούς;

Μετάφραση από: it
Cool Mania

Wifi κάμερα σε γυαλιά ηλίου HD με δυνατότητα ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου

Mario Bruchanik απάντηση

Γεια, μόνο σε αυτό το μοντέλο: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Μετάφραση από: it
Mir

ζωντανή μετάδοση

Miroslav Antol απάντηση

παρακαλώ, πώς λειτουργεί η ζωντανή ροή μέσω Διαδικτύου; Θα με ενδιέφερε η ποιότητα της εικόνας, η δυνατότητα σύνδεσης με τη συσκευή καθώς και η αποθήκευση των εγγραφών. Ευχαριστώ.

Μετάφραση από: cs
Cool Mania

Wifi κάμερα σε γυαλιά ηλίου HD με δυνατότητα ζωντανής ροής μέσω Διαδικτύου

Pavel Kováčik απάντηση

Καλή μέρα,
Η ζωντανή ροή λειτουργεί συνδέοντας την κάμερα με τον δρομολογητή wifi που διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια ανοίγετε το Διαδίκτυο στο κινητό σας τηλέφωνο και αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή θα ξέρετε τι σαρώνουν αυτή τη στιγμή τα γυαλιά. Εάν τα γυαλιά είναι σωστά συνδεδεμένα στο ρούτερ wifi, το κινητό τηλέφωνο δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά στα γυαλιά, αλλά μπορεί να βρίσκεται και σε άλλη πόλη. Η ροή της εικόνας είναι συνήθως χαμηλότερης ποιότητας εικόνας από αυτή που επιτρέπουν τα γυαλιά. Η μεταδιδόμενη εικόνα μπορεί να εγγραφεί μέσω της εφαρμογής απευθείας στο κινητό τηλέφωνο, ενώ τα γυαλιά καταγράφουν επίσης την εικόνα σε πλήρη ανάλυση (HD 720p) στην κάρτα μνήμης.

Μετάφραση από: cs
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη