Ξυπνητήρι με κάμερα + ανίχνευση κίνησης

Κωδικός: 10-008
78,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 65,00 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Ξυπνητήρι με κάμερα + ανίχνευση κίνησης προς πώληση σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε μια προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ξυπνητήρι με κάμερα + ανίχνευση κίνησης προς πώληση σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε μια προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Έτσι μπορείτε να κάνετε εγγραφή όταν πατάτε το κουμπί εγγραφής ή ρυθμίζετε την αυτόματη εγγραφή όταν ανιχνεύεται κίνηση μπροστά από την κάμερα . Μια ιδανική λύση για εγγραφή εσωτερικού, εξωτερικού ή ακριβώς όταν πρέπει να ελέγξετε την παραμόρφωση του χώρου ή την κλοπή των αντικειμένων σας.

Ξυπνητήρι με κάμερα

Αυτό το προϊόν έχει υψηλή ανάλυση (640x480) . Η συσκευή υποστηρίζει κάρτα micro SD έως 32 GB. Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει περισσότερες λειτουργίες όπως : βίντεο, εγγραφή ήχου, επαγωγικό βίντεο, δημιουργία εικόνων, κάμερα web, ηλεκτρικό ξυπνητήρι με αποθήκευση αρχείων, με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας. C amera με ανίχνευση κίνησης

Η επαναφόρτιση πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης σε θύρα USB ενός υπολογιστή ή μέσω σύνδεσης με οποιονδήποτε φορτιστή USB (φορτιστής τοίχου ή αυτοκινήτου). Η μίνι κάμερα σε IR LED ξυπνητήρι καταγράφει σε λειτουργία σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε μορφή AVI σε ανάλυση 1280 * 720 pixel. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με ενσωματωμένο USB σε υπολογιστή και καλώδιο που χρησιμοποιείται ως εξωτερικός δίσκος, ο οποίος σας επιτρέπει να κάνετε αναπαραγωγή εγγραφών στον υπολογιστή.

Με αυτήν τη συσκευή μπορείτε να εγγράψετε συνεχώς έως και 12 ώρες v ideo και 25 ώρες ηχογραφήσεων . Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με ανάλυση έως 2,0 megapixel. Η συσκευή είναι ιδανική για την πρόληψη της κλοπής και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.

Προδιαγραφές:

Pixels: 2 Megapixels
Ανάλυση: VGA 640 * 480
Ανίχνευση κίνησης
Μορφή βίντεο: AVI
Πλαίσια ανά δευτερόλεπτο: 30fps
Η γωνία: 72 °
Μορφή φωτογραφίας: JPEG 1600 * 1200
Χρόνος εγγραφής βίντεο με πλήρη φόρτιση: 12 ώρες
Κατανάλωση ισχύος: 130mA / 3.7V
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20-80 °
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10-60 ° C
Υγρασία λειτουργίας: 15-85% RH
Τύπος κάρτας μνήμης: Κάρτα Micro SD έως 32 GB
Σύνδεση USB
Χρόνος φόρτισης: περίπου 4 ώρες

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη