Ανιχνευτής κρυμμένης κάμερας - Profi Spy finder με IR LED 940nm με οθόνη LCD 2,2 "

Κωδικός: 09-081
130,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 109,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ανιχνευτής κρυμμένης κάμερας - Profi Spy finder με IR LED 940nm με οθόνη LCD 2,2 "- pro ασύρματη καλύτερη εύρεση κάμερας και σάρωση σφαλμάτων.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ανιχνευτής κρυμμένης κάμερας - Profi Spy finder με IR LED 940nm με οθόνη LCD 2,2 "- pro ασύρματος καλύτερος εντοπιστής κάμερας και σάρωση σφαλμάτων. Αυτός ο ανιχνευτής κρυφής κάμερας χρησιμοποιείται για προσωπική προστασία της ιδιωτικής ζωής. Είναι εύκολο στη χρήση και θα βρείτε γρήγορα το κατασκοπεύει κρυφό φακό κάμερας. Καταγράφει επίσης την αόρατη νυχτερινή όραση των κρυφών νυχτερινών καμερών κατασκοπείας (940nm).

Σίγουρα θα βρει τη χρήση του σε ξενοδοχεία, πανσιόν, γραφεία, καμπίνες αλλαγής, δημόσιες τουαλέτες, γυμναστήρια κ.λπ. Οι κάμερες κατασκόπων μπορούν να κρυφτούν σε διάφορα πράγματα , όπως λάμπα φωτός, ανιχνευτής καπνού, ρολόι τοίχου, λάμπα, τηλεόραση, ξυπνητήρι , μετεωρολογικός σταθμός, ηχείο, στυλό, μπρελόκ, γυαλιά ή άλλα αντικείμενα. Χάρη σε αυτήν τη συσκευή, μπορείτε αποτελεσματικά να αποτρέψετε την υποκλοπή, τη μυστική μαγνητοσκόπηση και την κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών . Ο ανιχνευτής σίγουρα θα εκτιμηθεί από άτομα που χρησιμοποιούν συχνά τραπεζικές κάρτες, συχνά ταξιδεύουν και κοιμούνται σε ξενοδοχεία, όμορφες γυναίκες που προστατεύουν το απόρρητό τους από παπαράτσι . Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικές συναντήσεις, μυστικές συναντήσεις, εξετάσεις και συνεντεύξεις.

Κρυφό ανιχνευτή κάμερας

Ο ανιχνευτής έχει 2 τρόπους χρήσης:

Λειτουργία φωτισμού - μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και τη νύχτα - αφού ανάψετε τα φώτα ανίχνευσης, απλώς κοιτάξτε το σκόπευτρο και ελέγξτε το δωμάτιο, αντίστοιχα. τη θέση όπου πρέπει να βρίσκονται οι κρυφές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα επίπεδα συχνοτήτων που αναβοσβήνουν. Θα δείτε τον φακό της κρυφής κάμερας ως ένα φωτεινό κόκκινο σημείο (κουκκίδα) όταν κατευθύνετε το φως ανίχνευσης στην κρυφή κάμερα.

Λειτουργία οθόνης LCD - μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο τη νύχτα - αφού ενεργοποιήσετε τις λυχνίες ανίχνευσης και την οθόνη, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σάρωση του δωματίου, αντίστοιχα, θέσεις όπου πρέπει να βρίσκονται κρυφές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα επίπεδα συχνοτήτων που αναβοσβήνουν. Θα δείτε τον φακό της κρυφής κάμερας ως ένα φωτεινό κόκκινο σημείο (κουκκίδα) όταν κατευθύνετε το φως ανίχνευσης στην κρυφή κάμερα.

ανιχνευτής κάμερας

Χάρη στις μικροσκοπικές διαστάσεις και το μικρό βάρος του, μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας αυτόν τον ανιχνευτή.

ανιχνευτής κάμερας κατασκόπων

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν δοκιμαστικό φακό και ένα δοκιμαστικό νυχτερινό IR αόρατο φως, με το οποίο θα μάθετε να αποκαλύπτετε γρήγορα κρυφές κάμερες και νυχτερινές όψεις.

ο καλύτερος κρυμμένος ανιχνευτής κάμερας

Χαρακτηριστικά:

συν μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος
συν ρυθμιζόμενη συχνότητα φώτων ανίχνευσης
συν οθόνη
συν επαναφορτιζόμενη μπαταρία
συν δοκιμαστική κάμερα


Προσδιορισμός:

Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 450mAh
Φόρτιση: χρησιμοποιώντας καλώδιο USB DC5V / 1A
Λειτουργία αναμονής: περίπου έως 3 μήνες
Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες
Χρόνος λειτουργίας: 2-2,5 ώρες
Μέγεθος οθόνης: 2,2 "
Βάρος: 160g
Διαστάσεις: 10,3x6,2x1,5 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής κρυφής κάμερας
1x Καλώδιο micro USB φόρτισης
1x Δοκιμή κάμερας - φακός + IR LED για νυχτερινή όραση
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη