Αστείες μάσκες προσώπου 3D προστατευτικές - ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Κωδικός: 75-075
U$18.00 U$10.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$9.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Αστείες μάσκες προσώπου 3D προστατευτικές - ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΘΟΣ με χαμόγελο ακολουθήστε το σύνθημα - "αν φοράτε τη μάσκα στο πρόσωπο τότε με χαμόγελο"

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Αστείες μάσκες προσώπου 3D προστατευτικές - ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΘΟΣ με χαμόγελο ακολουθήστε το σύνθημα - "αν φοράτε τη μάσκα στο πρόσωπο τότε με χαμόγελο". Αστείες τρισδιάστατες μάσκες προσώπου για άνδρες και γυναίκες. Οι προστατευτικές μάσκες προσφέρουν ευέλικτη χρήση για όποιον χρειάζεται αυξημένη προσωπική προστασία, για μέλη της οικογένειας ή φίλους. Προστατεύει από τη σκόνη, επομένως είναι κατάλληλο, για παράδειγμα, για υπαίθριες δραστηριότητες, συλλαμβάνει μικρά σωματίδια στον αέρα και ως εκ τούτου είναι κατάλληλη πρόληψη κατά τη διάρκεια των εποχών της γρίπης (ως προστατευτική μάσκα). Πώς το χρησιμοποιείτε, εξαρτάται από εσάς. Η αστεία μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα . Το συνθετικό μετάξι από το οποίο κατασκευάζεται η κουρτίνα, δρα πολύ απαλά στην αφή και χαρίζει ελαστικότητα στη μάσκα.

Η αστεία μάσκα με χαμόγελο είναι κατασκευασμένο από συνθετικό μετάξι - είναι σε θέση να συλλάβει βρωμιά και ρύπους . Μοντέρνες μάσκες προστασίας προσώπου προς πώληση online - σε απόθεμα μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη αναπνευστική προστασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ο χιουμοριστικός, κομψός σχεδιασμός, χάρη στον οποίο θα είστε απαράδεκτοι και θα χαρείτε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω σας. Οι μάσκες προσώπου είναι τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μέσα, που χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε ιογενείς ή βακτηριακές εποχές (όπως COVID 19 - Corona). Εδώ θα βρείτε μάσκες που δεν είναι μόνο αποτελεσματικές και προστατευτικές, αλλά και εμφάνιση και αίσθηση δροσερού, κομψού και αστείου.

Η σχεδίαση, οι κομψές και αστείες μάσκες στο πρόσωπο του συνθετικού μεταξιού θα σας προστατεύσουν και θα δημιουργήσουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω σας.

γυναίκες μάσκα χαμόγελου στο πρόσωπο

Να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και να προστατεύετε την υγεία σας και επίσης την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων

χρήση μάσκας προσώπου

Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να φροντίζουμε για την ασφάλεια του περιβάλλοντός μας. Οι μάσκες προσώπου είναι τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μέσα, που χρησιμοποιούνται όχι μόνο κατά τις ιογενείς ή βακτηριακές εποχές (όπως το COVID 19 - Corona), αλλά και όταν εργάζεστε σε ένα σκονισμένο περιβάλλον (αιθαλομίχλη, σωματίδια σκόνης). Λόγω του γεγονότος ότι είναι κατασκευασμένο από συνθετικό μετάξι , είναι σχετικά εύκολο να αναπνέει μέσω της μάσκας και παρέχει εγγυημένη άνεση.

Τα λουριά των αυτιών της μάσκας είναι μαλακά και το μήκος τους είναι ρυθμιζόμενο - η συνθετική μεταξωτή μάσκα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους προσώπων - για άνδρες και γυναίκες

Προδιαγραφές:

Μέγεθος: περίπου 20x11,5 cm (η μάσκα είναι ελαστική)
Υλικό: Συνθετικό μετάξι

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x προστατευτική μάσκα προσώπου

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

90%