Εσωτερική κάμερα ασφαλείας IP WiFi - iSensor με ανάλυση HD, περιστροφική, γωνία προβολής 240 °

Κωδικός: 52-001
U$238.80 U$190.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$159.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Εσωτερική κάμερα ασφαλείας IP WiFi - iSensor με ανάλυση HD, περιστροφή και γωνία προβολής 240 °. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης ασφαλείας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εσωτερική κάμερα ασφαλείας IP WiFi - iSensor με ανάλυση HD, περιστροφή και γωνία προβολής 240 °. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά, για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο, στην αποθήκη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θέλετε να έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amaryllo με υποστήριξη λειτουργικού συστήματος Android και iOS από το Google Play, θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση κάμερας IP. Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ρυθμίσεις αισθητήρα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή είναι η συσκευή σε συνδυασμό με έναν δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένο. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi , επομένως δεν είναι πρόβλημα με τη μεταφορά και την αλλαγή του τόπου χρήσης.

Σύνδεση κάμερας IP ασύρματου σπιτιού

Πλήρεις επικοινωνίες παρέχονται μέσω μη διαθέσιμης κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν παραμορφώνεται ο αισθητήρας ήχου ή ο αισθητήρας κίνησης, η κάμερα ενεργοποιεί το συναγερμό, ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και θα λαμβάνετε ειδοποίηση μηνυμάτων και εικόνων μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες στην ενσωματωμένη μνήμη 4 GB.

Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, που του επιτρέπει να κινείται έως και 170 °. Ο φακός έχει εύρος προβολής 70 °. Μαζί μπορούν να καλύψουν τη γωνία θέασης έως 240 ° επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρο το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Η κάμερα δεν προσφέρει ενεργή νυχτερινή όραση με IR LED, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο φως που χρησιμεύει ως νυχτερινό φως εάν θέλετε να δείτε τη ζωντανή εικόνα της κάμερας. Προαιρετική δυνατότητα που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

κάλυψη κάμερας IP οικίας Amarylli

Η κάμερα ασφαλείας οικιακής IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω προσαρμογέα micro USB και AC / DC. Η κατανάλωση ενέργειας είναι ελάχιστη μόνο 1A / 5V, οπότε αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να την τροφοδοτήσετε μέσω POWERBANK σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η εταιρεία Amaryllo προσφέρει δυνατότητα ρυθμιζόμενου εξωτερικού χώρου αποθήκευσης στους διακομιστές της . Προσφέρει τη δωρεάν αποθήκευση βίντεο συναγερμού 3 ημερών. Κάθε συναγερμός καταγράφεται σε μήκος 10 δευτερολέπτων και αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό αρκεί για να μάθετε τι συνέβη και να έχετε αποδεικτικά βίντεο. Το Amaryllo προσφέρει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών, η οποία παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το σετ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το πακέτο μπορεί να δοκιμαστεί σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρέχεται σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllo χρεώνεται. Η Google προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 15 GB και μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

Βερμούδες χαρακτηριστικά του

Χαρακτηριστικά:

συν Ασύρματη κάμερα ασφαλείας IP
συν Γωνία θέασης έως 240 °
συν Αισθητήρας κίνησης και ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB
συν Υποστήριξη για λειτουργικό σύστημα Android και iOS
συν Στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με τη διακοπή στο κινητό σας τηλέφωνο

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία προβολής: 70 °
Γωνία περιστρέφοντας την κάμερα 170 °
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: ενσωματωμένο 4 GB
Ασφάλεια βίντεο: Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
Αισθητήρας κίνησης: Ναι
Αισθητήρας ήχου: ναι
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, μήνυμα και εικόνες: Ναι
Η νυχτερινή όραση παρέχεται με βάση φωτισμό LED όταν ξεκινά ο συναγερμός
Τροφοδοσία: Τροφοδοσία 1A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύουσα τροφοδοσία: σύνδεση μέσω POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: ύψος 12cm, διάμετρος 3,6 cm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 72 g

Περιεχόμενα:

1x κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
Προσαρμογέας 1x AC / DC
1x Υλικό εγκατάστασης (βίδες)
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη