Εξωτερική κάμερα IP WiFi iSensor Patio - Υψηλή ευκρίνεια + περιστροφική γωνία θέασης 240 °

Κωδικός: 52-002
298,80 U$ 226,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 189,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Εξωτερική κάμερα IP WiFi iSensor Patio - Υψηλή ανάλυση + περιστροφική γωνία θέασης 240 ° Είναι μια κάμερα ασφαλείας αδιάβροχη και ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εξωτερική κάμερα IP WiFi iSensor Patio - Υψηλή ευκρίνεια + περιστροφική γωνία θέασης 240 °. Είναι μια κάμερα ασφαλείας αδιάβροχη και ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για εξωτερική χρήση, γιατί χάρη στη συσκευασία του είναι απόλυτα ανθεκτικό στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά, για παρακολούθηση σπιτιού από έξω . Μπορεί να εγκατασταθεί για παράδειγμα στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού και να παρακολουθεί την είσοδο, το χώρο στάθμευσης και τον κήπο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θέλετε να έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα κουδουνιού στην πόρτα, επειδή διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για αμφίδρομη επικοινωνία. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amaryllo με υποστήριξη λειτουργικού συστήματος Android και iOS από το Google Play, θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση κάμερας IP. Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ρυθμίσεις αισθητήρα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή είναι η συσκευή σε συνδυασμό με έναν δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένο. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi , επομένως δεν είναι πρόβλημα με τη μεταφορά και την αλλαγή του τόπου χρήσης.

Home IP κάμερα iSensor patio αδιάβροχο και UV

Πλήρεις επικοινωνίες παρέχονται μέσω μη διαθέσιμης κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν παραμορφώνεται ο αισθητήρας ήχου ή ο αισθητήρας κίνησης, η κάμερα ενεργοποιεί το συναγερμό, ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και θα λαμβάνετε ειδοποίηση μηνυμάτων και εικόνων μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες στην ενσωματωμένη μνήμη 4 GB.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, που του επιτρέπει να κινείται έως και 170 °. Ο φακός έχει εύρος προβολής 70 °. Μαζί μπορούν να καλύψουν τη γωνία θέασης έως 240 ° επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρο το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Η κάμερα δεν προσφέρει ενεργή νυχτερινή όραση με IR LED, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο φως που χρησιμεύει ως νυχτερινό φως εάν θέλετε να δείτε τη ζωντανή εικόνα της κάμερας. Προαιρετική δυνατότητα που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

home IP κάμερα iSensor patio κάμερα κίνηση

Η κάμερα ασφαλείας οικιακής IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω προσαρμογέα micro USB και AC / DC. Η κατανάλωση ενέργειας είναι ελάχιστη μόνο 1A / 5V, οπότε αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να την τροφοδοτήσετε μέσω POWERBANK σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η εταιρεία Amaryllo προσφέρει δυνατότητα ρυθμιζόμενου εξωτερικού χώρου αποθήκευσης στους διακομιστές της . Προσφέρει τη δωρεάν αποθήκευση βίντεο συναγερμού 3 ημερών. Κάθε συναγερμός καταγράφεται στο μήκος των 10 δευτερολέπτων και αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό αρκεί για να μάθετε τι συνέβη και να έχετε αποδεικτικά βίντεο. Το Amaryllo προσφέρει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών, η οποία παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το σετ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το πακέτο μπορεί να δοκιμαστεί σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρέχεται σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllo χρεώνεται.

Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης κάμερας ασφαλείας IP Bermudian IP

Χαρακτηριστικά:

συν Ασύρματη κάμερα ασφαλείας IP ανθεκτική στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία
συν Γωνία θέασης έως 240 °
συν Αισθητήρας κίνησης και ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Ενσωματωμένη μνήμη 8 GB
συν Ζωντανή ροή βίντεο με δυνατότητα ψηφιακού ζουμ 4x
συν Στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με τη διακοπή στο κινητό σας τηλέφωνο

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία προβολής: 70 °
Γωνία περιστρέφοντας την κάμερα 170 °
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: ενσωματωμένο 8 GB
Ασφάλεια βίντεο: Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
Αισθητήρας κίνησης: Ναι
Αισθητήρας ήχου: Ναι
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, μήνυμα και εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση: Η νυχτερινή όραση παρέχεται στη βάση φωτισμού LED όταν ξεκινά ο συναγερμός
Ισχύς: Τροφοδοσία 1A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύουσα τροφοδοσία: σύνδεση μέσω POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις, Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: ύψος 12cm, διάμετρος 3,6 cm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 150g

Περιεχόμενα:

1x κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
Προσαρμογέας 1x AC / DC
1x Υλικό εγκατάστασης (βίδες)
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη